Hoe kom ik over Uit De plaats een Rolex werd besteld?

Zoek de garantiekaart. Onder de garantie vallen, wordt de Rolex absoluut bevestigd gedurende twee jaar na de datum van bestelling (ook beschreven op de garantiekaart), ongeacht of het genieten is toch eigendom van de eerste koper. De garantie-kaart geeft het ontwerp en de stijl bedrag, serienummer, armband bedrag en info bellen.

Spoor een seriële variëteit en garanderen het overeenkomt met dat op de garantiekaart. De seriële bedrag kan worden gevonden tussen de 6:00 behuizing lugs (waar door de band hecht aan de horloge kast). In types gemaakt direct na 2005, is de seriële bereik gegraveerd op de binnenkant van de rand van het blik op zaak, onder het kristal, passend onder 6:00. Het serienummer wordt gebruikt door Rolex en toont de dag van vervaardiging echter Rolex niet de vervaardiging data van verschillende seriële cijfers lanceren.

Zoek de naam van de formele Rolex juwelier op de garantiekaart. Dit wordt ingevuld door de juwelier op de bestelling en geeft de plek van orde. De check-out kan weer worden ingevoerd voor het herstel op deze website of een andere formele Rolex juwelier minder dan de garantie voor de eerste twee jaar net na de buy dag. De seriële bedrag eigen gewoon niet worden gebruikt om de positie van aankoop te bepalen, omdat deze informatie en feiten wordt gebouwd door door Rolex.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.