Hoe kan ik zien of een Rolex Transform-O-Graph Is Real?

blik op het weer van het uurwerk. Als uw Rolex heeft een duidelijk scenario-back die u zal toestaan ​​om de interne werking van het horloge zien dan weet je het observeren is een nep. Rolex niet horloges maken met dit type.

blik op het weer van de check out nogmaals, dit keer om te schijnen voor gravures. Er is geen model van de Convert-O-Graph die gravures heeft op de zaak-back. Rolex is niet de omstandigheid-opnieuw graveren met logo’s, keurmerken of ontwerpen, dus als er een persoon dan is het een positief-haard signaal van een nep.

Zoek de gecodeerde hologram op het scenario-back. Deze sticker opties de Rolex ‘kroon’ eerder geplaatst hebben het horloge referentiesituatie variëteit. Het hologram kan heel gemakkelijk worden opgemerkt door het te bekijken vanuit verschillende invalshoeken. Dit leidt tot de track record monster aan te passen en zou het hologram zichtbaar te maken. Dit is een indicatie van uw check out is ernstig.

Zoek de seriële en praal referentiehoeveelheden. Deze bijzondere identificatie hoeveelheden zijn gegraveerd op het aspect van het scenario, gelegen tussen de lugs, en geven u een prachtig idee, ongeacht of uw uitzicht is echt. Kruis verwijzen naar de range met de feiten in de website in de methoden van dit rapport.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.