Hoe kan ik zien of een Rolex Submariner Is True

Controleer de cyclops vergroting zeepbel. Dit is een zeepbel normaal ideaal boven de dag om het een stuk makkelijker om te zien maken geplaatst. Op een echte Rolex, zal de bel onmiddellijk over de datum en vergroot het 2 1/two periodes, terwijl op fakes de bubble misschien off-hart en zal niet zo sterk een vergroting.

Kijk voor de micro kroon. Al snel na 2002, Rolex begonnen graveren van een zeer kleine kroon geschikt onder de & quot6 ‘op de check out gezicht gebied dat is vaak niet op te sporen met een vergrootglas. Veel vervalsers zal niet eens proberen om de kroon te repliceren.

Glance voor de toegevoegde zegel op de haspel. U kunt dit doen door voorzichtig losschroeven van de haspel, die is gepositioneerd op de juiste aspect van de zaak te observeren. Rolex zet in een extra afdichting, meestal zwart en gemaakt van rubber, dat is veelal afwezig op vervalsingen.

Test de handbeweging. Op echte Rolex horloges, de 2e hands moeten vegen dicht bij in een eenvoudige beweging in tegenstelling tot een schokkerig, plotselinge beweging waargenomen in de meeste vervalsingen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.