Hoe kan ik ter plaatse een Bogus Rolex?

Zet het uitzicht boven om een ​​blik op de achterkant van de kast nemen. Nieuwe Rolex horloges worden geleverd met een hologram sticker op de achterkant van de kast die een Rolex kroon en de zaak verwezen bereik heeft. Kantel de sticker van de ene naar aspect aan bepaalde het wijzigingen tinten maken uit diverse invalshoeken, zoals een correcte hologram.

Schil de sticker uit de achterkant van de kast. Een duidelijk of ‘skelet’ caseback op een Rolex gemaakt direct na de jaren dertig is een fake. Etsen of afdrukken op de achterkant van de kast is een verdere indicatie van een nep Rolex.

Flip het genieten weer over aan de ontmoeting. Lijken rechtstreeks naar beneden op de vergroting bubble of ‘cyclops’. Werkelijke Rolex horloges vergroten de datum meting door two.five aan de bel gelijkmatig vullen met significante cijfers.

Let op de beweging van de 2e hands zorgvuldig. Authentieke Rolex-horloges verschuiven de volgende hand acht momenten per seconde, wat lijkt op een glad lopende sweep wanneer vanuit een lengte. Replica versies vaak ontbreken deze specifieke beweging en als alternatief gaan na elke seconde of vaak.

Onderzoek de deal met van de genieten. Echte Rolex uitzicht gezichten zijn gemaakt van bijna krasvast saffierglas en een kleinere laser geëtst kroon symbool onder de 6:00 plaatsing. Gebruik lus een juwelier om te vergroten het gezicht en onderzoek voor krassen of afbeelding een ontbrekende kroon.

Duw de spelden die de horlogeband aan de lippen op het aspect van het scenario met een pinnetje instrument. Trek de banden en zet ze apart.

Verschijnen voor de omstandigheid referentiebedrag en seriële bereik tussen de lugs waarin de horlogeband zat. Authentieke Rolex-horloges hebben netjes gegraveerd nummers die gemakkelijk te bladeren zijn. Nep Rolex-horloges kunnen geen cijfers of vaag zuur geëtst cijfers hebben.

Category: mannen horloges

Comments are closed.