Hoe kan ik ruilen een beschadigde Rolex Spring?

Voorzie uw storing Rolex naar een nabijgelegen goedgekeurd en een vergunning Rolex verkoper met een on-webpagina horlogemaker. De horlogemaker zal evalueren teneinde erachter te komen wat het dilemma is en ongeacht of reparaties worden gerechtvaardigd.

Stuur de blik op de officiële Rolex fabriek in Bienne, Zwitserland, voor de lente alternatief. Rolex Inc staat geen juwelier, verkoper, horlogemaker of deskundige te openen en een van zijn horloges te repareren. De enige ambachtslieden officieel gesanctioneerd door Rolex uit te voeren op een Rolex horloge zijn het herstel van medewerkers in Zwitserland. Uw officiële verkoper zal mail uw genieten van de productie-eenheid voor reparatie.

Pak uw gerepareerde Rolex van de verkoper. Er is vaak een back-up in de fabriek en reparaties kunnen gewoon enige tijd duren, van drie weken tot zes maanden. Wanneer u uw vaste horloge, wees dan niet verbaasd over verbeteringen te komen, dit soort als een nieuw kristal of bekijk gebied van gezicht, slijpen of een nieuwe sluiting. Deze accenten worden meestal uitgevoerd in de fabriek – en vervolgens gefactureerd aan u .

Test met uw dealer om gegarandeerd de reparaties hebben hun reguliere een persoon-12 maanden garantie.

Category: mannen horloges

Comments are closed.