Hoe kan ik over te brengen aan een Rolex?

Zet de Rolex boven en lijken goed naar de 3D hologram sticker. Het moet echt tinten passen wanneer jullie veranderen het uitzicht in diverse instructies. Als het weer van de check out zegt ‘is gebouwd in China,’ het is duidelijk een nep.

blik op het weer van de check-out. Het weer nodig om een ​​glad oppervlak zonder gegraveerde markeringen.

Detect de minuut en 2e hands lengtes. Op het moment dat de hand zal komen tot aan de buitenste sporen van het observeren, en er is niet een 2e hands op een echte Rolex. Rolex maakt gebruik van de 20/40/sixty hand in de 6:00 houding. Ook in deze houding is een weinig micro geëtst kristal kroon die is ingewikkeld om zonder vergroting, en de echte Rolex, de suggesties van de kroon zijn veel groter dan die van een valse.

Kijk voor twee reeksen cijfers op een echte Rolex, een seriële bereik en een scenario referentiehoeveelheid (productnummer). Het scenario referentienummer wordt geëtst met betrekking tot de nokken op de 00:00 positie, en de seriële selectie wordt gegraveerd tussen de lugs op de 6 uur positie.

Neem het stuk aan een gekwalificeerde taxateur voor de verificatie van het stuk dat u hebt aangeschaft, indien het hoger is dan manieren niet uit te leggen, ongeacht of het uitzicht is een echt of een nep.

Category: mannen horloges

Comments are closed.