Hoe kan ik Kalibreer een Rolex Submariner?

Leg het uitzicht deal met up op een vlak gebied meteen voor de dagelijkse hoeveelheid te verhogen door een paar seconden.

Staan de geniet in een verticale ruimte met de kroon ondervindt naar beneden om de dag te verlagen door dagniveau door een paar seconden.

Stand het horloge versus een verticale met de kroon worstelen met tot de dagelijkse koers dalen met diverse seconden.

Neem de armband weg. Plaats het genieten van hoofd in de casevise, met de achterkant van de kast gaan door omhoog. Veilig het genieten van hoofd in de casevise vast door alle casevise schroeven.

Zorg dat de uitsparingen aan de achterzijde weer van uw cheque uit hoofd met de inkepingen in de JAXA moersleutel. Transformeer de JAXA sleutel om de nog steeds links tot aan de achterkant van de kast zal vrij komen.

Haal de achterkant van de kast, en zoek de schroeven grenzend aan de stabiliteit wiel. Het handwiel is een dunne stalen spiraal. Alle schroeven rondom de spiraal te kalibreren het horloge niveau. De enorme schroeven veranderingen kalibratie modificeren door twee seconden, en het veranderen van de kleine schroeven wijzigingen kalibratie door slechts een volgende.

De weergave draaien kroon en klik op het naar buiten tot de stabiliteit wiel niet meer beweegt.

Constant het handwiel met de pincet. Constant het pincet door te leunen ze ten opzichte van de balans brug, die de cirkel van staal grenzend aan de stabiliteit wiel.

Kies een opstarten schroef, en zet hem met de microstella moersleutel. Let op de index op de sleutel om gewoon kennis te nemen van een volledige bekeerling. Door de schroef met de klok mee versnelt het kijken, en het draaien van de schroef tegen de klok vertraagt ​​het observeren. Herhaal dit voor de schroeven aan alle kanten.

Force in en draai de kroon. Vervang de achterkant van de kast met de JAXA moersleutel, een aanscherping van het zo veel als mogelijk om zeker waterdicht te maken. Laat de check-out van de casevise.

Category: sporthorloges

Comments are closed.