Hoe kan fotovoltaïsche Horloges voeren?

meeste horloges worden aangedreven door ofwel een ontworpen vervangbare batterij of door een opwind mechanisme. Een zonne-horloge, niettemin, wordt gerund door een reeks ontworpen met foto voltaïsche cellen, meestal gelegen eerder genoemde ervaring van het horloge. Het observeren is blijven aangedreven door elektrische energie, toch de foto-voltaïsche cellen alleen de zonne-energie omzetten in elektrische energie. Overtollige elektrische energie wordt opgeslagen in een batterij. Op deze manier kan de blik op houden tikkende dag-bolvormig, geen kwestie van niet uit of de eigenaar ervan is buiten het huis of niet.

Ook al zijn er tal van verschillende soorten zonnecellen, de meest typische soort toegepast in fotovoltaïsche horloges zijn fotovoltaïsche cellen, of PV-cellen. Deze zijn handig voor dit soort van een beweegbare, kleinere soort van zonne-energie, omdat ze fotovoltaïsche energie verandert direct in elektrische energie. Bijgevolg het identificeren fotovoltaïsche: ‘. Energie’ foto, betekent dit ‘lichtgewicht’ en voltaïsche, wat betekent

PV cellen zijn het meest meestal vervaardigd uit silicium, dat als een halfgeleider. Elk zonnepaneel mobiele heeft twee niveaus van silicium. Iemand laag is gemaakt van silicium, dat een overschot aan elektronen heeft, terwijl de andere laag silicium heeft weinig elektronen.

Bij zachte deeltjes of fotonen, bombarderen de laag met weinig elektronen, elektronen worden geklopt in de omgekeerde laag. Zo die laag heeft meestal minder elektronen, die nieuwe fotonen trekt aan. De procedure is nooit andersom all-around omgekeerd een elektrisch aangedreven 1-weg programma is zo opgezet dat elektronen alleen kan streamen vanaf de laag tekort om het overschot laag, en niet. Wanneer een van beide fotonen van de zon of de elektronen de andere laag van de staking van de laag met meer elektronen dan het nodig heeft, iets unieks plaatsvindt. In plaats van te blijven sloeg over naar de andere laag, is een draad verbonden met het overschot laag, het absorberen van elektronen — elektrische energie — en ze te gebruiken om elektrische stroom de batterij van het horloge. Onmiddellijk na het passeren door de batterij ‘dienst’ elektronen zich aan naast een divers draad en opnieuw afgezet in het tekort laagje silicium, klaarmaken ze helemaal opnieuw te gebruiken. Zo uitgebreid als de zon is het raken van het horloge fotovoltaïsche cellen, zullen de elektronen fietsen onderhouden via, waaronder het vermogen om de batterij van het horloge.
p Er zijn andere elementen in het horloge fotovoltaïsche cellen die het uit te voeren veel meer competent. De silicium niveaus tot het nemen van het licht om gebruik te maken van, maar silicium is door natuurlijke middelen een heel glanzend materiaal. Indien onbehandeld, zou de overgrote meerderheid van het daglicht weerkaatsen het oppervlak, waardoor de PV cel ineffectief. Om dit tegen te gaan, worden de zonnecellen beschermd in een laag van anti-reflecterend product, en een afzonderlijke materialen van dit soort als glas of plastic wordt in overmaat van de mobiele telefoon om het te verdedigen tegen pijn.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.