Hoe je One-way links te elimineren uit een Rolex Let Band

Leg een comfortabele doek naar beneden op een vlakke ondergrond. Spot je Rolex op het doek te stoppen met krabben, hoewel u het verwijderen van de hyperlink.

Zet uw Rolex op zijn kant zodat de banden zijn verticaal. Blik op de rand van de hyperlinks in de nabijheid van de gesp. Op slechts een kant zal je compact spleten zie voor een schroevendraaier, en aan de andere kant vindt u een bescheiden schoon kringen, waarin de pen bodems zijn te zien. U wordt het losschroeven van de pinnen van de facet precies waar de schroevendraaier spleten zijn. Slechts een handjevol inkomende links op elke zijde van de gesp moet schroeven, simpelweg omdat slechts een paar links zijn in staat om te worden uitgeroeid.

Schroef de twee pinnen van twee one-way links op misschien wel de ideale of linker aspect van de sluiting. Wees voorzichtig geen krassen op de armband als je het losschroeven van de pinnen. U kunt de juiste maat schroevendraaier ontdekken in een juwelier schroevendraaier pakket (die moet optreden met schroevendraaiers, variërend van 0,6 mm tot 3 mm in afmetingen).

Elimineren van een website link die niet voor een langere periode aangesloten op de armband. Het behoud van de meer backlink en haar pin in een veilige omgeving, gewoon omdat je misschien wel moet ze hebben in het potentieel.

Schuif de twee gescheiden one-way links naast elkaar, zodat hun gaatjes line-up. Steek de pen in het gat en schroef deze, zodat de beste van de pen is gelijk met de backlink.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.