Hoe je het gezicht op een Rolex Sea Dweller aanpassen

Haal de ring van buiten het huis van het horloge met een kleine platte schroevendraaier bestemd voor horloge onderhoud. Dit wordt uitgevoerd door het invoegen van het blad van de schroevendraaier met de situatie bekijken en de bezel. De bezel is de sferische stuk dat het glas heen en houdt deze op zijn plaats. Op basis van die Sea-Dweller ontwerp je hebt, kan de bezel en bestaan ​​uit verschillende items. Stel deze uit elkaar zodat je echt ze niet laten vallen.

Elimineer de glazen afdekking van buiten het huis van de check-out. Dit veel te wordt uitgevoerd door ongelooflijk voorzichtig wrikken zonder de glas uit het scenario zodra de ring is geëlimineerd.

Wrik het genieten vingers voorzichtig met de suggestie van de schroevendraaier momenteel voorzichtig naar beneden te duwen op het gezicht van de te observeren. Steek de schroevendraaier aan de handen juiste toekomst naar het mooie centrum van de ontmoeting. Carry op de armen, trekken ze af zonder te buigen ze in de aanpak.

Transformeer de acht bovenstaande laat de deal met de blik op te schuiven in de palm van je hand. Je hoeft je nooit zorgen te maken over de interne onderdelen van het observeren uitglijden uit te wijten aan het feit dat deze op hun plaats gehouden met zeer kleine schroeven of moeten worden afgenomen op een unieke hoek vlak voordat ze zullen aankomen uit. krijgen

Voeg de nieuwe confrontatie plaat door zachtjes locatie in spot. Plaats de handpalmen en de glazen terug in de spot net voor zorgvuldig te drukken op de ring naar beneden rondom het buiten het huis van de Sea-Dweller. Zorg ervoor dat de ring helemaal naar beneden om de check out zaak is is ingedrukt.

Category: luxe horloges

Comments are closed.