Hoe je dienst WWII Army Horloges Reparatie

Gebruik een omstandigheid mes terug van de militaire diensten kijken naar wrikken de snap situatie te openen. Gebruik een horlogemaker rubberen bal naar een schroef zaak weer linksom te draaien om zich te ontdoen van het van het scenario.

Gebruik een precisie schroevendraaier weg te nemen de twee kleine schroeven die de beweging hechten aan het scenario. De beweging is de motor die de controle regelt out. Zich te ontdoen van de beweging, die ook bevat de wijzerplaat.

Gebruik een armen-grabber apparaat weg te nemen de handen. Plaats tenen de vingers-grabber’s boven de wijzerplaat rond het hart paal. Gebruik de grabber op te ruimen de armen.

Gebruik een scherpe tandenstoker of bamboe spies te krabben zonder de oude lume uit de armen. Blijf uit de buurt van krassen op de verf die de lume omringt in het midden van de handen. De handen zullen glashelder in het centrum met geschilderde applicaties aan de zijkanten zijn.

Plak twee tandenstokers in een droge spons. Opgericht elke hand oogjes op een tandenstoker.

Combineer de lume 60/forty poeder / bindmiddel voor geschikte dikte en hechting in een eetlepel of grote lepel. Gebruik een kleinere olieman vol lume het lume gebruiken om de rug van de handen, die op de tandenstokers bevestigd wordt.

Gebruik een scheermes om een ​​patroon, of een masker, van de wijzerplaat toepassen middellange overgewicht papier dat alleen de cijfers bloot te maken. Tape het masker over de wijzerplaat.

Gebruik een verkorte tandenstoker om de lume gebruiken om de cijfers. Laat de lume drogen meteen vlak voor het elimineren van het masker en het herhalen Manieren twee en drie in omgekeerde aankoop.

Gebruik makend van uw blote vingers of met een rubberen kruik opener, draai tegen de klok in de bezel dat het kristal in het gebied bezit. Het kristal is het acryl ‘glas’ dat de wijzerplaat omvat.

Ruim de kristal. Het kan nodig zijn om het te wrikken uit met een geval mes.

Vervang het kristal. Schroef in de frontplaat.

Dep een kleine som van Brasso op de situatie en de situatie terug. Wrijf zachtjes in een cirkelvormige beweging gedurende 5 tot 10 minuten.

Veeg afwezig met een reinigen doek om erachter te komen, ongeacht of krasjes worden genomen. Herhaal stap 1 indien nodig.

up Reinig met een verscherping doek.

Category: Horloges

Comments are closed.