Hoe identificeer ik het nut van een Rolex Submariner?

Neem een ​​kijkje op het horloge aandachtig. Zoals bij elke collectible merchandise, zal de kwestie enorm van invloed op de totale waarde. Objecten in nieuwstaat, met het aantal tot geen krassen, vlekken, slijtage, deuken of butsen zal een waarde dicht bij de authentieke verkoopprijs van het kijken te behouden. Neem een ​​kijkje op de check out zorgvuldig met vergroting tot het kort voor krassen op het genieten van ervaring of bezel. De omstandigheid weer echt vrij van gravures, strepen of krassen moet zo goed. Check out de afdichting om gegarandeerd de Rolex Submariner triple-lock intact is en niet is gewijzigd of verwijderd. Transformeer het horloge boven en bestuderen van de band ijverig voor eventuele strepen of krassen. Submariner horloges die zijn gekwetst of toon hebben op een verminderde waarde in directe relatie tot de som van de problemen alleen.

Bewaar het certificaat van echtheid geïntegreerd met de volgorde van de Rolex uitzicht zo perfect als de doos, indien mogelijk. Rolex horloges vergezeld van de primaire papierwerk en doos zal een hogere totale waarde dan horloges ontbreekt deze goederen. Zijn zich ook bewust uitzicht specs. Volgens de Becker Time webpagina, een Rolex Submariner heeft specifieke factoren van dit soort als een Oysterlock armband.

Neem een ​​kijkje op internet websites zoals eBay.com aan hedendaagse veiling aanbiedingen van Rolex Submariner 16.710 horloges bekijken. Scroll naar beneden op de nog linker facet van het scherm en klik op ‘Afgelopen aanbiedingen’ onder ‘Voorkeuren’ om aanbiedingen die zijn inmiddels gerealiseerd zien. Deze lijsten omvatten de laatste verkoop waarde, dat is een efficiënte manier om de bestaande markt verlangen en voordeel vast te stellen.

Krijgen een beoordeling van de Submariner door een erkende Rolex winkelier of juwelier. Vragen dat de taxateur geeft een samengesteld schatting van de blik op de prijs.

Category: Horloges

Comments are closed.