Hoe Horloges werken?

horloges zijn gedragen voor tal jaar, waarschijnlijk zonder veel aangenomen over de manier waarop zij lopen. De uitvinding van de nu genieten bootst die van de klok in mindere model studie natuurlijk. Er zijn primaire elementen die als de vingers en de toestellen die elektriciteit nodig hebben om uit te voeren. Op dezelfde manier de de klok, er verschillende elektrische componenten die verder de hoogte houden tikt en tijd behouden. Batterij, zelfoprollend of zelfs een licht bron kunnen allemaal machtsfactoren.

Mild-aangedreven horloges genieten van mild (power) en vervolgens opslaan in een eeuwige batterij die het mogelijk maakt de weergave om te werken in de afwezigheid van zachte – waarschijnlijk ‘s nachts, of wanneer het genieten is gepositioneerd in een sieradendoosje . Hand-wond horloges worden gerund door de beweging van het winden het stuk, die tegelijkertijd windt een veer, empowerment van het stuk met de vitaliteit die nodig is voor de exploitatie.

Nogal wat hedendaagse horloges niet behoeven te worden gewikkeld, noch zijn zij op zonne-energie. De drager van de blik op doet, dat gezegd hebbende, wind de blik op, maar mogelijk per ongeluk door de beweging van de pols. Dit stuk gaat verder met de wind als het wordt gedragen, dan kooplieden het elektrische vermogen voor bleef werken, veel op de zonne-variaties. Het uitzicht blijft op de functionaliteit voor een periode van tijd (van tijd tot maanden), met een beroep op het stuk, en nodig zou kunnen hebben om te worden gereset als links te zitten voor een diepgaande interval. Voor veel meer met betrekking tot horloges zie hoofdstuk ‘Methods’.

Category: luxe horloges

Comments are closed.