Hoe het opzetten van een Rolex Oyster Perpetual

Trek de knop zich aan de rechterkant van het kijken naar buiten rechts totdat deze vastklikt. Draai de knop naar links als je trek. Je moet voelen de knop pop uit wanneer het op de juiste plaats. De knop uittrekken enigszins recht omhoog totdat u een 2e klik luisteren.

Zet de knop naar rechts om de vastgestelde dag. Dragen aan de knop draaien totdat uiteindelijk de juiste werkdag en maand oppervlak op het gezicht van het kijken. De blik op zal draaien als gevolg van de tijd van de periode van dertig dagen en dan via de maanden als u het selectievakje uit veranderen. Bijvoorbeeld, als de dag 23 september schakelen de knop naar rechts tot hij suggereert 9, 23.

Trek de knop uit slechts een extra tijd totdat uiteindelijk het weer klikt. Neem behandeling de knop niet te trekken helemaal uit de check-out. Als dit gebeurt, dan zul je moeten geven je genieten van een gekwalificeerde ervaren om het te herstellen. Reparaties kan kostbaar zijn, dus voortdurend rekening houden met de grootst mogelijke behandeling als de omgeving het horloge.

Draai de knop naar rechts om de klok op de juiste tijd. Het uitzicht zal het moment en uur armen maken net alsof de tijd aanzienlijk sneller dan de standaard gefunctioneerd. Test de vingers over veel meer niet te draaien dan het moment.

Druk de knop nogmaals in het gebied. Wacht rond een aantal seconden als de tweede hand begint te vinken om te zien. Als dit niet gebeurt, dan heb je waarschijnlijk nodig hebt om van het uitzicht te winden. Trek de knop iets naar buiten en zetten deze tegen de klok in. Transformeer de knop naar rechts voor ongeveer dertig seconden, dan pop de knop terug in spot. De tweede hand moet beginnen gaan onmiddellijk na ongeveer een paar seconden.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.