Hoe herken ik de leeftijd van een Rolex

Kijk op het weer van de check out scenario en de binnenkant van de rand aan de binnen van de situatie om te zien of de seriële reeks is te vinden in een van de gebieden. Blik in de nabijheid van de 06:00 plaats op de rand van de omstandigheden. Als de seriële ras niet is gepositioneerd in een van de mensen vlekken, zal je moet hebben om zich te ontdoen van de blik op band op de seriële gamma ontdekken.

Gebruik een pinnetje removal tool of een scherp puntig voorwerp tot het afsluiten van het pinnetje dat je oog band behoudt met de check out omstandigheid. Het serienummer is gedrukt op het observeren geval onder de 6:00 situatie. Draai de check-out op zijn kant en verschijnen waar het horloge band in het genieten situatie is geplaatst op de bodem van de situatie rond de 6:00 houding. U vindt er een klein gaatje op gelijke randen van het horloge lug zien. De lippen zijn de twee metalen stukken die verlengen van de situatie waarin de band is geplaatst.

Plaats het pinnetje verwijderen resource in een persoon van de kleine gaatjes aan de rand van een oor. Druk de veer bar in de band, druk dan op in het voorjaar bar op het andere oor, terwijl op hetzelfde moment trekken aan de check-out band te ruimen. U kunt een veer bar verwijderen tool die lijkt te zijn als een pincet en laat u toe om de twee uiteinden van de veer bar in rijden op exact hetzelfde moment te krijgen. De twee stijlen van de lente bar verwijdering instrumenten zal de klus te klaren om het pinnetje te elimineren.

grondig duidelijk de band weg en kijkt op het horloge situatie tussen de nokken op de seriële bedrag vinden. Kijk naar de seriële variatie op uw horloge aan de checklist van seriële hoeveelheden op de Rolex internetsite over het kalenderjaar te komen dat uw Rolex is vervaardigd.

Category: mannen horloges

Comments are closed.