Hoe grondig te reinigen Seiko Kinetic Horloges

Gebruik uw check out schroevendraaier weg te nemen alle schroeven waarmee de Seiko kinetic oog op de polsband. Stel de polsband uit elkaar.

Wijzig uw check-out op zijn kop en te ontdoen van de plaat weer terug door het vastgrijpen van de zijkanten van de achterplaat en draaien tegen de klok in. Het weer plaat zal gewoon losschroeven van de Seiko kinetic observeren. Stel opnieuw de achterplaat opzij, individu van de polsband.

Elimineer de pakking zekeringsmiddelen de Seiko kinetic horloge om de deal met plaat met een pincet. Gebruik het pincet, en niet je armen, voor een van de fragiele apparatuur die nodig is om geheel gratis de pakking draaien. Gebied de pakking met het opnieuw plaat.

Neem de schroef pin van de kant van de check-out. Gebruik je pincet om de check-out handhaven plek en trek de pin met uw vingers. Locatie de pin met de andere hulpmiddelen interieur horloge.

Gebruik je een pincet te verwijderen van de ontspanning van de binnenkant genieten machines uit het glas controleren voorplaat. Wees voorzichtig en laat geen verschuiving gebieden niet te belemmeren, aangezien de timing mechanisme steeds actief zijn, of voor een meer compacte apparaten te kraken. Zet het gezicht plaat met de andere interieur controleren materialen.

Elimineer het uur en moment dat de hand van de ingang van voorwetenschap montage de Seiko kinetic horloge met een pincet.

Area de versoepeling van het interieur montage van het horloge ondersteboven in een pin bankschroef om beschermd. Gebruik je genieten schroevendraaier te nemen compacte schroeven van het weer van de check-out. Ruim de binnenkant assemblage van de bankschroef en zet het zo dat je het genieten plaat kan zien. Zet de schroeven uit elkaar met de polsband.

Ruim de blik op plaat, en eventuele verdere platen onder, met je pincet. Plaats alle tijdwaarneming platen uitgeroeid op deze manier met de andere kijkje in leveringen.

verder afbouwen van uw Seiko kinetic controleren rechts totdat alle schroeven en uitneembare stukken zijn gescheiden. Dit zal veranderen meestal gebaseerd op uw product van Seiko uitchecken. Plaats alle schroeven afwijken in het polsbandje locatie, terwijl andere apparatuur met de binnenkant te observeren elementen moeten worden geplaatst.

Vul uw ultrasoon reiniger met gefilterde h2o. Zet kijkje in middelen binnenkant van de ultrasone reiniger. Was slechts een paar stukken op een moment om breekbare voorwerpen te verdedigen tegen het maken van contact met elk ander en wist in de loop van reiniging.

Start de reinigingscyclus op uw ultrasone reiniger. Elimineer binnen bekijk producten van de ultrasone reiniger snel na de reinigingscyclus is voltooid. Leeg het resterende water uit uw ultrasone reiniger snel na alle inside view componenten zijn gehaald.

Area binnen check out elementen in een container vol met een schoonmaak nafta remedie. Neem na een enkele minuut. Inspecteer alle benodigdheden voor overtollige vuil of roet. Verwijder eventueel vuil met een bescheiden, gladde borstel. Ter plaatse een geschrobd materialen weer in de wasbenzine en af ​​te halen net na een 50 procent even.

Plaats interieur observeren materialen op een wit vel papier na hen uitroeien van de reiniging nafta. Individuele alle stukken op het papier voor sneller drogen.

Vul uw ultrasoon reiniger met frisse nieuwe gefilterd water. Plaats de polsband en schroeven binnen van de ultrasone reiniger. Zal niet genoeg benadrukken over het houden reiniging ladingen klein, als de polsband en schroeven zal niet breken via contact maken met in de loop van reiniging.

Start de reinigingscyclus op uw ultrasone reiniger. Zich te ontdoen van de polsband en schroeven van de ultrasone reiniger net na de reinigingscyclus is voltooid. Leeg het resterende water nog in de ultrasoon reiniger snel na alle items zijn verwijderd.

Place polsbandje en schroeven binnenkant van de container geladen met reiniging nafta. Hen in staat te zitten voor slechts een moment. Onderzoek alle items voor extra vuil of roet. Reinig eventueel vuil af met een bescheiden, comfortabele borstel. Gebied elke geschrobd stukken opnieuw in de reiniging nafta, en elimineren net na een moment van 50%.

Area polsbandje en schroeven op een wit vel papier onmiddellijk nadat ze het uitroeien van de reiniging nafta. Scheid alle items voor sneller drogen. Gebruik een meer vel papier als extra plek nodig.

Toestaan ​​voor alle onderdelen te zitten gedurende ten minste 3 uur zeker is dat zijn opgedroogd te zijn.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.