Hoe grondig te reinigen een Roestvrij metaal Rolex

Giet warmte h2o in een kom, of vul uw gootsteen met een paar centimeter van warm drinkwater. Voeg een paar druppels van een matige zeep, dit soort als afwasmiddel.

Moist een niet-pluizende helemaal gratis stof in het water, of dompel de horlogeband in het water. Wrijf het zeepwater boven de band met behulp van uw vingers of de stof. Rolex herinnert u eraan om schroef de kronkelende kroon en drukknoppen neer vóór het schoonmaken van de acht -. Normaal, drinkwater misschien invoeren

Gebruik een zachte borstel (een tandenborstel of een kleinere fles borstel) om voorzichtig te reinigen tussen de acht band hyperlinks en rondom het genieten gezicht. Gebruik de hoek van de grondig te reinigen, delicate weefsel – bevochtigd in de zeepachtige h2o -. Om de blik op gezicht te reinigen

Spoel het horloge in warmte h2o. Als het waterdicht, waarvan de meeste, kunt u helemaal doorweekt de volledige observeren. Meestal gewoon nat een stof in opruimen H2O en veeg het meer dan het genieten af ​​te spoelen alle zeep.

Droog het observeren ervaring en band met een delicate, Lint geen kosten stof. Toekomst, zoals aangemoedigd door melrosejewelers.com, een haardroger gebruiken (ingesteld op een minimale warmte) te drogen in het betrekken van de inkomende links van de band. Houd de föhn een voet of twee afwezig, zodat de band niet zo goed warm te krijgen in de hand.
Voor u zetten het weer genieten op je pols, geven de band en uitzicht ontmoeting een ultieme afnemen met een grondig schone, droge doek.

Category: luxe horloges

Comments are closed.