Hoe grondig te reinigen Antique Pocket Watches

Pry achterkant van een antieke zak blik op het werken met een stomp mes opent het snap situatie. Als het uitzicht heeft een schroef-down situatie weer terug, leg het neer tegenkomen in de palm van je hand en met de andere hand om het tegen de klok in los te schroeven, volgens Thewatchguy.homestead.com.

Ontspan de zak observeren doordat beneden de drijfveer, een lint van strak opgerold metalen binnenkant van de veer vat. Draai de kroon om 12 uur een paar klikken op de stalen stopper dat passeert over de drijfveer versnelling herkennen. Houd de kroon en gebruik een tandenstoker om uit elkaar te duwen de stop om het los te maken van de tandwielen. Het horloge zal ontspannen. Gebruik een schroevendraaier op te ruimen de beweging door het losdraaien van twee schroeven waarmee het op de rand van de zaak. Locatie alle onderdelen tijdens de gehele eliminatie binnenrijdt componenten lade.

Gebruik het genieten handen remover om de vingers te houden rond het uur, minuten en seconden in te dienen. De palmen remover behoudt de handen op zijn plaats zonder schadelijke de write-up. Gebruik de vingers-grijpen hulpmiddel door het plaatsen van zijn tenen op de wijzerplaat en trek elke kant apart van de in te dienen. Gebruik een schroevendraaier op te ruimen van de schroeven aan de rand van de wijzerplaat die is bevestigd, om de beweging.

Gebruik het pincet om glijden het uur wiel, een messing tandwiel onder het midden van de wijzerplaat. Gebruik de naald neus tang op te ruimen het kanon rondsel, een kleinere versnelling op een compact as. Gebruik een schroevendraaier om het afsluiten van de brug, de vlakke metalen plaat die de drijfveer en tandwielen woonplaatsen. Draai het evenwicht wiel dat was onder de brug. De harmonie wiel bevat een opgerolde veer, of onrust, en wordt op zijn plaats gehouden door een andere brug, of harmonie pik. Minder dan de stabiliteit wiel is de-T gevormde balans vork. Neem het weg met een schroevendraaier. Zich te ontdoen van de juwelen, meestal gekleurde glasachtige nuggets, uit hun holen op de bruggen.

Soak alle elementen, naast de drijfveer, in nafta. Gebruik de borstel om voorzichtig schrobben stukken. Gewoon borstel de drijfveer. Weken het zal leiden tot roest. Positie elementen op pluizend papier te drogen. Gebruik een klein deel olie uitsluitend de parel gaten op de bruggen smeren. Zodra alle elementen worden gereinigd en gedroogd, installeer de secties in omgekeerde krijgen van hun verwijdering.

Category: mannen horloges

Comments are closed.