Hoe de zorg voor het beheren van Vintage Elektrisch aangedreven Watches

weg van het schrappen van de werking in de gaten houden. Dit zal ondersteunen ondersteunen passende kalibratie. In tegenstelling tot de hedendaagse horloges, zijn klassieke elektrische horloges schokabsorptie attributen beperkt.

blijven houden het genieten afwezig van magnetische velden, zoals luidsprekers. Over de blootstelling aan magnetische velden kan de elektrisch aangedreven blik op onregelmatige werking.

Houd de check-out van abnormale drinkwater absorptie. Er zijn een aantal horloges die zijn water-proof, maar je kunt zelden zien met vintage horloges. Veel te veel regen zou kunnen leiden tot roest en mechanisch defect.

Regel de tijd op uw elektrische blik op zodra een 7 dagen. Klassieke elektrische horloges kunnen een aantal seconden te verminderen zowat elke werkdag.

kalibreren en smeer uw horloge op zijn minst wanneer een kalenderjaar. Ga naar de dichtstbijzijnde controleren reparatieservice winkel laten controleren. Hierdoor wordt voorkomen dat op lange termijn problemen en defecten.

Zijn de batterijen vervangen ten minste op het moment een jaar.

Category: Horloges

Comments are closed.