Hoe de zorg voor geautomatiseerde horloges

Don uw automatische observeren voor minimaal een aantal uur per twee weken. Sommige geautomatiseerde horloges staan ​​voor u om ze te liquideren als je het absoluut noodzakelijk acht, maar ook andere merken kunnen misschien de vraag kinetische energie aan wind en ontkent u de prospect om ze wind de vorige manier. Het dragen van uw horloge een paar uur om de twee weken lost het probleem volledig en houdt uw horloge wond.

Bekijk een observeren fix winkel minimaal op het moment elke twee jaar om uw cheque geven gewone routine-onderhoud. De reparatie service winkel kan vertrouwen geen van uw blik op stukken verroest en er zeker het hele apparaat wordt efficiënt joggen.

Vervang de rubberen afdichtingen op de acht als u een waterbestendigheid ontwerp. Dit zou nog een bezigheid voor het uitzicht reparatie expert die u een kijkje nemen op een tweejaarlijkse basis te nemen. Als u regelmatig uw mening bloot aan h2o, echter, kunt u eventueel nodig hebt om de rubberen afdichtingen op een extra terugkerende basis te veranderen. Als ze kleden zich in uit, kan het water beginnen lekken in je leven.

Detailhandel uw horloge is een risico-vrije, droge plaats. Zoals alle horloges, kan geautomatiseerde horloges doel schuiven op incidenten en slijtage als je geen winkel deze naar behoren.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.