Hoe de tijd wijzigen op een Rolex Replica

Het verkrijgen van de juiste tijd. Als u vermoedt dat uw replica Rolex genieten niet de juiste tijd, wil je ontdekken uit de tijd van enkele bron voordat u aan uw horloge zetten. Als u dicht bij uw pc, kunt u in principe de procedure raadplegen klok, of misschien ook verwijzen naar andere horloges in je collectie, wandklokken, autoradio’s of uw buurt ‘tijd en temperatuur’ lijn.

Laat de kroon. Een betrouwbare Rolex observeren functies een schroef-down kroon (de kleinere stam op de buitenkant van het huis van de blik op op exact dezelfde kant als de hoeveelheid een paar). Op basis van de hoge kwaliteit van uw Rolex reproductie, je geniet misschien wel een schroef-down kroon zo mooi. Als dit het scenario, draai de kroon door grijpen het met twee vingers en naar links te draaien totdat deze naar buiten komt enigszins. Als uw Rolex reproductie niet voorzien van een schroef-down kroon, kan je alleen maar deze fase overslaan.

Trek de kronkelende kroon uit naar de finale inkeping. Trek de kroon voorzichtig naar de 2e (verleden) kerven moet je echt zien dat de volgende hand is gestopt gaan en, afhankelijk van de hoge kwaliteit van uw duplicaat, kan het zijn verhuisd naar de 12:00 plaats. De 1e inkeping voelde bij het trekken van de kroon wordt de instelling dag aanpassing en kan worden gebruikt om de datum belangrijke verandering.

Transformeer de kroon met de klok mee naar rechts tot het goede moment wordt tentoongesteld. Als u per ongeluk de geschikte tijd te gaan, moet je uitgerust zijn om kort te schakelen de kroon tegen de klok in om te compenseren voor overschrijding van de tijd.

Rijd de kroon weer terug inch Wanneer de juiste tijd – en dag, als essentieel – is ingesteld, drijven de kroon helemaal terug in de richting van het hart van het horloge. Als uw replica Rolex is uitgerust met een schroef-down kroon, je moet voorzichtig zet hem met de klok mee om het te scherpen, verblijft u zorgvuldig en stopzetting flip als je echt weerstand voelt. Met geopenbaard en de geschikte tijd de kroon terug naar de oorspronkelijke plaats, heeft u effectief op uw Rolex paste de tijd te dupliceren.

Category: Horloges

Comments are closed.