Hoe de Tachymeter op Russische Horloges

Begin de timer / stopwatch werken op uw horloge zo snel als het object of de auto te worden getimed een vooraf bepaalde positie van herkomst heeft ingeleverd. Het is belangrijk dat je al weet de meetafstand moet worden gebruikt (1 mijl, een persoon kilometer, enzovoort.) Voor evaluatie.

Staakt de timer uit te voeren op uw observeren zo snel als het object of de auto de plaats of een vooraf bepaalde afstand bereikt. Een voorbeeld hiervan is om de timer te stoppen op het moment de auto heeft afgelegd 1 mijl of slechts een kilometer, enzovoort (zelfs als het gaat Passeren dit nummer).

Bepaal waar door de chronograaf-indicator (de volgende hand van uw standpunt) is gepositioneerd. Laten we zeggen voor deze illustratie die de volgende hand wees naar de ‘4’ op uw observeren. Dit meteen vertelt ons dat 20 seconden zijn verstreken.

Kijk naar de centrale knop op uw genieten onder de wijzerplaat en de buitenste ring van de hoeveelheden. Deze middelste knop zal de snelheid aangeven voor de duur van de tijd die is overhandigd. Als de 2e hands gestopt bij de reeks ‘4’, ga je zien dat de selectie op het centrale wijzerplaat die specifiek grenst aan vier is 180.

Acquire nota te nemen dat boven een periode van 20 seconden, de auto reisde een mijl op een normale snelheid van honderdtachtig mijlen voor elk uur.

Category: mannen horloges

Comments are closed.