Hoe de Model Yr van een Rolex Zoek op Serial Range

Steek een veiligheidsspeld in de kleine openingen op eventueel aspect van de armband gehechtheid aan de check-out. Kracht in de borgpen en de riem los. Herhaal deze aanpak aan de andere afwerking van de band. Elimineer de riem.

Zie en produceren beneden de seriële selectie van de blik op, die is gevonden met betrekking tot de nokken van de 6:00 houding. Als u niet over een seriële bereik kan komen daar, kijk dan op de binnenkant van de rand van het horloge ontmoeting, waar Rolex is het plaatsen van de seriële hoeveelheid horloges geproduceerd direct na 2005.

Open uw webbrowser. Navigeer naar een zoekmachine. Voer de term ‘locate Rolex model kalenderjaar op serienummer’ in de zoektocht onderwerp, en klik op ‘onderzoek.’ Klik gewoon op een bijzonder van het succes.

Scroll als gevolg van de serienummers aangeboden aan uw seriële bereik overeenkomen met een jaar van de productie. Als de website pagina die u op de uitkijk op niet vertonen uw serienummer, klik vervolgens op de ‘Opnieuw’ knop van uw browser om terug te gaan naar de lookup motor, en klikt u op een extra website link naar uw seriële verscheidenheid daar te onderzoeken. < / p>

Category: luxe horloges

Comments are closed.