Hoe de Inbound links op Rolex horloges Transform

Locatie het horloge in de buurt van uw pols om te zien hoeveel terug links je moet hebben om op te ruimen. Beneden afronden naar de dichtstbijzijnde website link. Het kan beter zijn om een ​​te genieten dat is een beetje ook los dan alleen maar een dat is te strak en laat onaantrekkelijk merken, voelt onplezierig of snijdt de bloedsomloop naar je hand.

Ontdek de kleine schroeven op het aspect randen van de links in de nabijheid van de te observeren sluiting. Kleine pinnetjes binnen elke backlink onderhouden van de one-way links bij elkaar. U zult de pinnen en de links weg te nemen om de banden minder te maken.

Steek een compacte schroevendraaier in de gaten naast de url randen. Draai elke pin schroef rechts tot je het kan trekken uit de backlink. Herhaal dit voor alle schroeven in elke backlink u wilt verwijderen.

Maak de achterkant links u losgeschroefd van de blik op band. Toen de band is uitgestrekt, zal de links ofwel druppel op hun hebben, of u kunt een pincet gebruiken om ze te beslissen op en zet ze apart.

Voeg de twee losse uiteinden van de resterende hyperlinks en lijn de hyperlink gaten. Steek grondig de schroeven en de links bij elkaar stevig vast. Draai alle backlink schroeven, zodat ze niet van plan om los te komen en leiden tot het horloge om drop off uw pols.

Toevoegen terug links door het losdraaien van twee van de backlinks en het plaatsen van de benodigde selectie links in tussen de oorspronkelijke inkomende links. Schroef alle dingen in plaats strak wanneer voltooid.

Category: mannen horloges

Comments are closed.