Hoe de batterij in Harley Davidson Pocket Watches wijzigen

Plaats uw Harley Davidson zak check out ervaring op je gladde stof. Dit zal helpen beschermen tegen uw zak blik op van glijden op een lastige oppervlakte zo perfect als lager de dreiging van krassen.

Glimpse aandachtig naar het weer van de te observeren. Je moet een kleinere groef of ruimte tussen de werkelijke scenario van de zak te observeren en de achterplaat herkennen.

Plaats de rand van je mes voorzichtig in deze plaats. Verwerven specifieke behandeling geen krassen op de stalen behuizing. Als je nog nooit een mes met een ongelooflijk dun blad, zal een kleine schroevendraaier voldoende.

Geef het mes of schroevendraaier een lichte draai. Dit moet meer dan genoeg om pop uit de achterplaat van de pocket uitzicht zijn. Als je perceptie dat het weer terug plaat is strak, kan je goed wilt zachtjes werken je mes of een schroevendraaier langs de volledige duur van de groef in krijgen om het los te maken. Geen abnormaal macht niet gebruiken. Als het weer terug plaat niet los te breken met een matige energie, moet u uw Harley Davidson standpunt in te nemen naar een deskundige diensten technicus. Hij zal speciale middelen die hij kan gebruiken om goed te verwijderen van de rug.

blik op de plaatsing van de batterij in uw zak check out snel nadat je hebt het weer geëlimineerd. Uitsluitend te nemen die facet kampt met up zodat u grondig gebied van de nieuwe batterij.

Gebruik je pincet om de clip die houdt de accu op z’n plaats grondig te verhogen. Gebruik uw vingertoppen om schuif de vorige batterij uit.

Handmatig de nieuwe accu op zijn plaats. Worden gegarandeerd aan uw vingertoppen nog eens, zoals metalen kan leiden tot schade aan de kwetsbare onderdelen in de zak te observeren, ze misschien magnetiseren.

Verwissel de achterplaat. Het moet echt terug te slaan in plaatsing bij verlichten. Als uw Harley Davidson zak genieten heeft een rubberen ring tussen de zaak en de plaat weer, er absoluut zeker van dat het goed is opgesteld voor je uit te wisselen het opnieuw.

Controleer uw zakhorloge te zorgen dat het adequaat functioneren. Als alles lijkt te zijn om in te werken kopen, aangelegd, om de juiste tijd in en gebruik uw stof te polijsten de zak te observeren en te elimineren alle vingerafdrukken of vlekken.

Category: sporthorloges

Comments are closed.