Hoe Citizen Eco-Reizen Horloges functie?

Alle p huidige ontwerp Citizen Eco-Reizen horloges gebruiken een licht tot elektrische stroom te maken. Milde passen door middel van het kristal en concentreert zich op een specifiek bedoeld keramische check out deal met. Het uitzicht gezicht gebied gaat het licht door een fotovoltaïsche cel waar het milde wordt omgezet in elektrische elektriciteit en opgeslagen in exclusieve titanium lithium-ion batterij. Deze vorm van batterij zal niet ondergaan van afbraak van het beslag door terugkerende vraag en ontladen. In overeenstemming met Citizen, zal u de accu nog 80 pct van een kosten te behouden net na twintig jaar van continu gebruik. Batterij levensstijl van een volledig opgeladen batterij kan verschillen per product. Sommige producten zullen werken meestal voor een maand, een aantal anderen wordt er doorgaans een looptijd van jaar. Sommige Eco-Drive horloges gaan in een winterslaap manier wanneer ze worden opgeslagen in het schemerige voor een uitgebreide periode van tijd. In winterslaap methode, de armen van het horloge te voorkomen overbrengen, maar de binnenkant quartz uurwerk draagt ​​op te houden te houden van de tijd. Wanneer het observeren wordt helemaal opnieuw blootgesteld aan milde, het horloge ‘wakker’ en beweegt de handpalmen naar de geschikte situatie.

Eerder Eco-Reizen types gebruikt verschillende systemen om de batterij op te eisen. De Citizen Eco-Push Thermo horloges gemaakt elektrische stroom via het onderscheid in temperatuur met betrekking tot de pols van de drager en de omgevingslucht. Dit verschil in temperatuur zou elektrische energie te creëren via het Seebeck resultaat en zou de batterij te eisen. Problemen gebeurde in warmere klimaten wanneer de lucht temperatuur was in de buurt om hele lichaamstemperatuur van de drager, waardoor het observeren om te stoppen met het maken van elektrische stroom. Hoewel de Eco-Drive Thermo horloges waren een intrigerende technologie, deze problemen geleid dat ze momenteel gestaakt.

Citizen gemaakt 1 ontwerp van genieten, de Citizen Eco-Reizen Promaster Duo, dat het gebruik van twee alternatieve middelen van het vermogen gemaakt. Dit geniet bevatte een Eco-Reizen zonnecel, maar ook ervaren een extra conventionele automatische mechanische beweging die de beweging van het te genieten als het werd gedragen in mechanische energie omgezet. De energie die wordt opgewekt door de zonne-en mechanische systemen vervolgens de batterij opgeladen. Vooral vanwege de complexiteit en grote prijskaartje, dit uit te checken op geen enkele wijze gevangen shopper aandacht en werd vroeg of laat niet meer geleverd door Citizen.

Category: luxe horloges

Comments are closed.