Hoe chronograaf horloges functie?

De chronograaf is, in alle opzichten en toepassingen, een stopwatch. Normaal gesproken beheerd door de toets zich op 2-uur op een chronograaf observeren, kan de chronograaf worden begonnen en stopten in transformeren. De meeste chronograaf horloges hebben sub-wijzerplaten die langere tijd openbaren. Hierdoor kunnen sommige horloges tot verstreken enkele uren observeren. De meeste chronografen, niettemin, zijn bedoeld om snel tijdsintervallen bestand, absoluut veel minder dan 5 minuten waardig van de tijd. Na alle, werd de chronograaf geproduceerd om de verstreken tijd voor sprinters en lopers gelijk en enkele sprinters spoor lopen voor meer dan 5 minuten.

De eerste octrooi voor de chronograaf werd toegekend aan de Fransman Nicolas Rieussec, in 1822. Een cruciaal instrument voor bijhouden van en discipline bijeenkomsten, zou de chronograaf peilen naar de relatieve snelheden van respectievelijke atleten. Wenselijk, zoals voorzien, tot de nieuwe klasse van sportieve heren all-over de klep van de 20e eeuw, de eerste chronograaf horloges zijn gelanceerd in 1910. Meest vooraanstaande leveranciers op dit moment nu op zijn minst 1 chronograaf horloge in hun catalogus. Dit is een positieve selectie, leverde de aanvaarding van de chronograaf.

De waarde van een chronograaf blik op moet een indicator van hoe geavanceerd een systeem het is. Niet alleen moet het horloge behuizing nemen de tijd houden mechanismen, maar het moet de chronograaf zo goed synchroniseren. Toch is de chronograaf niet indruk tijd houden, de drukknoppen van elk facet zijn geïdentificeerd, in het bijzonder met pre-quartz horloges, te bemoeien met een ander. Een vastgelopen chronograaf knop kan de tijd te beëindigen houden met oudere horloges. De precisie vakmanschap van de meeste quartz horloges maakt dit een ding van een non-issue. De chronograaf functies zoals het altijd heeft: de kracht van de knop begint het, de aandrijving van de zelfde knop stopt het, en de tijd tikt op .

Category: vrouw horloges

Comments are closed.