Hoe bewaart Classic Watches

Shop je vintage look op uit directe zonlicht, wat een negatieve invloed hebben op het horloge buitenste vernis zal hebben.

Detailhandel uw vintage genieten van vochtigheid, die de beweging van het genieten. kan pijn doen

Houd vintage horloges uit de buurt van magneten. Stevige magnetische velden kan ook een invloed hebben op de nauwkeurigheid van uw blik op omdat sommige klassieke horloges werden geproduceerd met ijzer-voornamelijk gebaseerd onderdelen.

Afhaalartikelen je vintage look op in de primaire observeren doos het kwam in en onderhouden van de doos in een lade of kast. Dit zal het horloge te beschermen. Toch, als je een heleboel klassieke horloges, dit kan mogelijk niet de meest effectieve oplossing voor u zijn.

Detailhandel uw mening in een sigaar humidor doos. Dit type doos heeft een consistente vochtigheid en temperatuur, zodat u de configuraties waaronder uw check out wordt opgeslagen reguleren.

Bewaar uw vintage mening in een kwart of vijftig procent-ton risico-vrij. Maak positief het veilig is niet een open haard veilig, aangezien dit soort kluizen zijn haard-resistente vooral omdat hun partities zijn gemaakt van een vochtige cement-achtige vulling die vocht ophoping stimuleert binnenkant van de beschermde. Zelfs typische kluizen kunnen hebben om een ​​aantal de-bevochtigen, dit soort als elektrische kachels of zeer lage wattage lampen hebben.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.