Hoe bepaal ik Counterfeit Bulova horloges?

Breng een bezoek aan licentie Bulova verkopers en studie van hun lijn van horloges. Pak de verkoop literatuur en catalogi kosteloos verkrijgbaar door verkopers gemaakt. Met illustraties van de catalogus en de technische feiten als referentie (auteur Experience).

Bekijk de oplossing identificatiecode naar de code op de zaak terug van de Bulova. Alle nieuwe BULOVAS verschijnen met documentatie en een merchandise ID-code. Als een verkoper geen documentatie en het product of de dienst ID-code kan maken, is hij waarschijnlijk de reclame een valse (auteur Know-how).

Praat met de verkoper voor de garantiekaart. Een nieuwe Bulova is verdachte verstoken van een garantie (Expertise auteur).

Inspecteer de wijzerplaat te maken van loupe de juwelier of vergrootglas. Onderzoek de wijzerplaat met de catalogus. De ‘Bulova’ lettertype moet echt gelijk aan de catalogus. Bereiken de identieke inspectie voor Bulova’s ‘Accutron’ modellen. De lettertypen moeten opruimen, scherpe, kristalheldere en prachtig gespreid te zijn. Vervalsingen vrijwel zeker niet de titel reliëf of opgeheven van de wijzerplaat. De naam wil blik alsof het werd opgericht met een sticky. Het is wijdverbreid om te zien de Bulova titel verkeerd gespeld (auteur Knowledge).

Inspecteer de palmen bepaalde zij behoren tot de wijzerplaat te zijn. Onjuiste seconden vingers zal mogelijk niet de seconden streepjes bereiken of grotere omvang hebben dan hen (Schepper Abilities).

Onderzoek de situatie weer terug met loupe de juwelier. De meeste BULOVAS hebben de naam weer geëtst op de rug. De ets moet duidelijk de letters gelijkmatig verdeeld zijn. Bedien uw duim over het etsen. Het is een vals als het ruw aan contact. Controleren op spelling en zelfs belettering (Zie referentie 1 en Schepper Abilities).

Orde en klassieke check out gids consument. Stoppen door de vele websites gewijd aan klassieke Bulova horloges. Onderzoek zijn erfgoed en vormen dan de een lange tijd. Het dilemma met klassieke BULOVAS is dat veel soorten zijn geplaveide uit verschillende horloges aan een persoon uurwerk te maken. Deze horloges zijn niet traditioneel nauwkeurig en zijn waardeloos (Writer’s Knowledge).

Gebruik een slanke scenario mes open te wrikken van de snap omstandigheid rug van een Bulova. Gebruik een rubberen pot opener om een ​​schroef onderaan omstandigheid weer linksom rechts draaien tot het opent (zie Referentie twee en Writer’s Kennis).

Gebruik een vergrootglas om de beweging, dat is de verende motor die het horloge werkt te bestuderen. BULOVAS geproduceerd tussen 1924 en 1945 gebruikt symbolen om aan te geven het bouwjaar. Een driehoek identificeert een 1945 model. Echter, als je een driehoek beweging binnen een kijkje op met 1920 Squelette palmen ontdekken, het is een faux (zie referenties 3-vier en Schepper Know-how).

Category: mannen horloges

Comments are closed.