Het verkrijgen van een chique stijlvolle elektronische polshorloge – unieke soorten digitale horloges voor mannen & meisjes

verwerven van het ideale elektronische kijken


Op zoek naar een trendy digitaal horloge kopen? Eventueel een elektronisch constateren dat lijkt te zijn veel meer als een vintage analoge weergave? Of bent u probeert een funky kopen op de uitkijk waterdichte vrouwen elektronische horloge aan te trekken voor sport of uit te werken? Of misschien heb je misschien net net na een klassieke sportieve stijl zwarte mannen digitale acht voor elke dag zetten?

Er is zeker een groot aantal elektronische polshorloge mogelijkheden die er zijn en een flink aantal uitstekende koopjes op lijn voor alle soorten digitale horloges … hier is een aantal van de unieke stijlen en patronen aangeboden –

Basic zwarte mannen atletiek elektronische weergave

Dit horloge door attributen een duurzame hars riem band, 6 knop aspect doel bedieningsknoppen en bevat beide even dag en tijd functies.

Het heeft een Quartz uurwerk en een moeilijke mineraalglas toon die de wijzerplaat beschermt tegen krassen en stoten.
< p> Het is ook h2o-bestendig tot 165 ft (vijftig M) en beschikt over een traditionele sportieve zwarte gesp band en grijze wijzerplaat en kies behuizing.
< sportieve elektronische look van h2> Zwarte en roze behuizing wijzerplaat diepte klassieke vrouwen

Deze visie, ook vanuit , is ontwikkeld voor de vrouwelijke pols en is voorzien van een funky roze element op de behuizing over de wijzerplaat.
Het opties werkdag en dag samen met de digitale tijd scherm. De cijfers zijn een aangename enorme afmetingen die waardevol is bij functionerende out of hardlopen.
Het heeft de klassieke zwarte sportieve gesp band in verband met het herenmodel maar even de band en de wijzerplaat zijn iets compacter in deze vrouwelijke versie. Het gaat ook om de zes knop functie en functionaliteit knoppen naast zowat elke zijkant van de behuizing wijzerplaat.
Nog een andere nuttige eigenschap is het alarm brengen en ‘Indiglo’ nacht-mild en dual time zoneconfiguraties.
Net als bij de mannen de variatie van dit horloge is waterdicht tot 165 ft (vijftig M ).

elektronische look van Vibrant vrouwen

Ook vanuit , voor degenen die op jacht naar een beetje iets een minimale veel meer levendige en funky, er is een pruim / paars hars riem optie in de Timex digitale check out variëteit voor dames. Rondom de wijzerplaat behuizing het opties een lichtere magenta gekleurde ring en driehoekige gestyled ‘knipsels’ die het uitzonderlijk licht en ontspannen om te dragen, terwijl uit en over of het deelnemen aan sport.

Het omvat ook zowel overdag als ‘time mogelijkheden, quad functie knoppen lay-out, Quartz beweging, elektronische grijze wijzerplaat, vaste minerale kristal dial te verdedigen het observeren van het krabben.

Dit ontwerp is waterbestendig tot 330 voet (100 m).

Voor sommige ding zelfs extra kleurrijk! – Tech vier O

Voor mensen op zoek naar een of ander ding zelfs extra kleurrijk, deze elektronische observeren is absoluut vrij zoet en girly. Het beschikt over het werken dag, datum en tijd mogelijkheden, snel te gebruiken menu, stappenteller, H2O-weerstand tot 50 meter.
Het bevat ook snelheid, afstand, calorieën en precieze trainingstijd lezingen.
Het heeft een typische grijze wijzerplaat, maar een schitterende roze behuizing en band band voor een glanzende pop van kleur.

Tech vier horloges

Voor degenen die zoals blauw, of een extra ingetogen model, deze blauw / grijs elektronische observeren voor dames uit opties stappenteller, waterdichtheid tot 50 meter, alarm doel, twee tijdzones, countdown timer en stopwatch.

Timex digitals

heeft ook een funky blauw ontwerp dat uitstekend voor tieners zou zijn aangezien het kenmerken een funky element monster op de band en witte diepte dicht bij de behuizing wijzerplaat die zorgen voor een vlotte blik op deze digitale horloge.
Het heeft ook dag, dag en digitale tijd functies, grijze wijzerplaat, schitterende blauwe behuizing, Quartz beweging, hars riem , Chrome omstandigheid, timer, dual tijdzones en het is ook waterdicht tot 165 voet (50 meters).

Armband ontwerpen digitale horloges

< / p> Op zoek naar extra van een armband-model digitaal polshorloge? Doen minder energiek kunt beoefenen, maar wel willen een gladde zoek elektronisch waarnemen met model?
Casio heeft een zeer stijlvolle zilveren armband soort kijken die nog steeds de mogelijkheden van het gemeenschappelijk elektronisch wijzerplaat zo goed als hoogwaardig Quartz uurwerk, duurzaam mineraalglas draaiknop om het uitzicht tegen krassen en stoten, dag en datum aspect, het drinken van water-bestendigheid tot honderd tenen (30 meters) te beschermen en attributen een elegante roestvrij metalen armband-band die voorziet in deze elektronische zich aan een strakke en retro typische zoeken.

Wil het goud?

de uitstekende mogelijkheid.
U kunt het beste van elk werelden met deze hybride Digitals hebben. Uitstekend geschikt voor al diegenen die niet willen om zich te ontdoen van de stijlvolle lijken van een gemeenschappelijke analoge type jurk horloge.
Deze genieten heeft alle sportieve ras digitale view mogelijkheden die u nodig hebt – per uur tijd teken, voertuig kalender, elektronische stopwatch, dag-tot-dag alarmfunctie, verlichte wijzerplaat en waterbestendigheid
Het. ook mogelijkheden een goede kwaliteit electronic Quartz uurwerk, werkt dag en datum functies, duurzaam roestvrij metalen achterkant van de behuizing en goud-tone acryl bezel.

Een vrouwelijke editie van de elektronische jurk horloge mode

Op jacht naar een vrouw of mindere model van de ‘hybride’ elektronische-watch-die-lijkt-like-a-kostuum -kijken? Lijken geen extra dan de
Het attributen two-tone metallic roestvrij stalen band en het lichaam, zo perfect als messing huis, indiglo nacht-licht, drinkwater weerstand tot negentig negen voet (30 meters), 12 en 24 uur tijd locatie keuzes, elke dag alarm doel, chronograaf, countdown timer, uitbreiding band selectie en goede grote cijfers op de wijzerplaat om het zeer snel te zien in een minimale licht stoornissen of voor te maken mannen en vrouwen met visie complicaties.
Kan nonchalant gedragen worden, maar het krijgt meestal afwezig met op de uitkijk als een klassieke toga uitzicht … met het gemak en kenmerken van een digitaal acht! De beste vrouwen hybride polshorloge!

Investeer in een baby G check out

< br /> De nooit compromize type.
En hun functionaliteit is ook prachtig. Dit is een persoon opties een schijnbaar / kristal / witte band en behuizing, hars bezel, sferische wijzerplaat met ontzagwekkende enorme cijfers, moeiteloos te menuknoppen, EL-verlichting te gebruiken met direct na-gloed, aarde tijd, countdown timer, alarm doel, H2O-weerstand tot 660 voet (tweehonderd M), schokbestendigheid, stopwatch, twaalf en 24 uur formaten. En het is allemaal verpakt in een ongelooflijk licht van gewicht en funky merken dat je kan aankleden met design en stijl.

Going ontwerper

Voor veel designer styling, attributen een duurzame zwarte band en glanzend zwarte wijzerplaat en behuizing. Het is vierkant van vorm, beschikt over een gemeenschappelijke gesp band sluiting, siliconen band, roestvrije metalen behuizing, Japans quartz beweging, dag en periode van dertig dagen functies, Lcd elektronisch scherm en het is zelfs h2o-bestendig tot 165 ft (50 meter). < / p>

Als u de wens wit

Als u liever een witte genieten, dit kijk naar bestaat uit alle precies dezelfde opties als de bovengenoemde alle zwarte stijl, maar dit een enkel zou kunnen worden het meest geliefd door dames sinds haar trendy spierwitte riem band.


De sferische Kenneth Cole

Kenneth Cole zou ook een vergelijkbare stijl van elektronische horloge te maken, behalve dat het de kenmerken van een klassieke ronde gezicht. < p>
Door de styling van deze genieten, heeft het de neiging om een ​​prachtige uurwerk voor beide even meisjes en volwassen mannen maken.

Deze ultra moderne frisse model elektronische blik op de mogelijkheden van een sterke en lastige mineraal crystal cover wijzerplaat, wit inox omstandigheid en roestvrije metalen omlijsting, Japans analoog-digitale quartz beweging met werkdag, dag en jaar-mogelijkheden, witte silicone gekleurde band en dit horloge is ook h2o-bestendig tot 165 tenen (vijftig meter).

Phosphor digitale horloges

Phosphor heeft een waaier van designer hoogwaardig chroom en zilver horloges voor volwassen mannen en meisjes. Ze aspect gladde zwarte polyurethaan band bands en chromen behuizing en wijzerplaten. Niet te gestileerde grote zwarte cijfers waaruit kijken door uw visie op vermelden onderweg een wind!
Style-zinnige ze zijn voorzien van een uiterst slank comfortabele gebogen roestvrijstalen geval, een dual-time weergave werken, hele wereld tijd functionaliteit voor 24 steden en drinkwater resistancy up to165 tenen (50 meters). Je zou een veel meer stijlvolle en vlotte voorwaarde niet te verkrijgen om een ​​digitaal horloge.

Voor sommige dingen extra speciaal

Als u wilt uw digitale controleren type om de up komende graad kiezen, Gucci is de grootste die in digitale horloges – de GUCCI Women’s YA114403 i-GUCCI Elektronische white Kijk naar
Het attributen een roestvrij stalen situatie, zilverkleurige wijzerplaat, roestvrij stalen ring, gladde witte rubberen band band, Zwitsers-Quartz beweging, Zilveren wijzerplaat met elektronische display, kras saffier resistente wijzerplaat behuizing en het is h2o bestand tegen negenennegentig voet (30 meters).

Een overmaat specifieke Uni-geslachtsgemeenschap Gucci elektronische genieten optie < / h2>

Gucci heeft ook een Unisex versie van hun elektronische check-in glad zwart -. GUCCI Unisex YA114402 I-GUCCI Elektronische Watch Deze kenmerken van het product toegevoegd grote cijfers, zodat u over het algemeen ziet de nummers met gemak zonder een verschil waar door u te maken. Er is op dit moment 55% lage kosten op deze ongelooflijke elektronische check-out op Amazon!
Het heeft een roestvrij stalen ring, venster synthetische saffier dial, het heeft een h2o weerstand diepte van 99 tenen (30 meters), een zwarte wijzerplaat, een rubberen band band, krasbestendig saffierglas dial behuizing zo heel goed als een Zwitsers Quartz uurwerk.

digitale horloges op Amazon …

Dus geen verschil maken wat het ontwerp, kleur-of verkoopprijs verscheidenheid aan digitaal horloge u de jacht om te investeren in, Amazon heeft een enorme variëteit en normaal gesproken heeft een verbazingwekkende verzameling van koopjes gaande alle jr ronde.
Het kan meestal ongelooflijk eenvoudig zijn over het soort van elektronische horloges u wilt verwerven in alle stijlen te komen – toga, gesp band, band band, chromen behuizing, armband band of atletiek model elektronische check out .

Category: Horloges

Comments are closed.