Het toonaangevende merk-titel Horloges voor dames

De in Zwitserland gevestigde Chopard heeft heel lang voornamelijk werd bepaald als een maker van vrouwen horloges, het ontwikkelen van voornamelijk gemeenschappelijke stijl kostuum uurwerken. Het is onlangs vertakt naar veel meer mannelijke-willen chronografen die het oppervlak om kleinere versies van mannen horloges te creëren. De Tevreden Sport line opties de twee sportactiviteiten type outdoor horloges, dit soort als de quartz chronograaf, en de Dressler 18k rose goud producten met bewegende diamanten op de wijzerplaat.

Citizen blijft een uitstekende merknaam voor twee oorzaken: de gemiddelde verkoopprijs en zijn milieuvriendelijke behulpzaam werking. Prijzen beginnen bij aanzienlijk minder dan $ honderd oplopen tot hoofdzaak als $ 1, 000, gebaseerd op het ontwerp. Palidoro Eco-Genereer check de dames ‘uit, met zijn 21-mm scenario, vraagt ​​geen batterij simpelweg omdat het echt wordt aangedreven door direct zonlicht weinig fotovoltaïsche panelen onder de verandering wijzerplaat licht ingebed in de macht.

Guess heeft zich ontpopt als een uitstekende merknaam in de laatste jaren, veel vooral dankzij de hogere-end Guess Collection lijn. Ladies ‘Guess Collection horloges zijn meestal vervaardigd met roestvrij staal en gebruiken wit-moeder-van-parel en diamant chips om de wijzerplaat te accentueren. De horloges zijn meestal kwarts-powered. Scenario diameters zijn gegroeid tot op zekere hoogte in tegenstelling tot vorige generaties van de Guess vrouwen horloges, met uurwerken nu meten van 30 mm tot 33 mm.

Tissot heeft opgevoerd marketing van lijn van de vrouwen van horloges met coureur Danica Patrick, woordvoerster van de horlogemaker. Samen met Patrick race afbeelding, heeft Tissot de grote geproduceerd — op zijn minst voor de vrouw pols — PRC100 kwarts uitzicht met een 34.eight mm wijzerplaat. De blik op de eigenschappen van een glas saffier kristal, paarse wijzerplaat en leren op basis armband. Tot op zekere hoogte beduidend minder in het oog springende op de pols van een vrouw is de trendy 28-mm roestvrije metalen T-Moments artikel.

De ultra-luxe Rolex is geweest op de grote van de checklist van acht merknamen voor een veel meer dan tachtig verschillende jaren, en vertoont geen signalen van afnemende. Rolex heeft nieuwe trends van het genereren van grotere afmetingen wijzerplaten op vrouwen horloges geschuwd en als alternatief richt zich op vakmanschap en behouden conservatieve styling. De dames ‘Rolex Yachtmaster beschikt over een bescheiden 29 mm wijzerplaat, draaibare bezel platina, grijze wijzerplaat en automatisch uurwerk. De eerbiedwaardige Datejust dames acht opties nog verkleinde witte wijzerplaat, op slechts 26 mm.

Category: Horloges

Comments are closed.