Het instellen van de dag en tijd op een Rolex Oyster Perpetual Afrekenen

Draai de kroon tegen de klok of het nog steeds voorbehouden aan het losschroeven. Je voelt wel de kroon pop uit wanneer het wordt losgeschroefd. Wanneer de kroon wordt geschroefd in de check-out, het is in situatie 1. Wanneer het wordt losgeschroefd, het is in situatie twee, waarin u handmatig wind het observeren.

Trek de kroon uit een inkeping. U krijgt een & quottick ‘als de kroon passeert de eerste inkeping en komt situatie drie voelen. In situatie een paar, kunt u de datum op de cheque uit veranderen door de kroon met de klok mee.

Trek de kroon slechts een extra inkeping aan de situatie vier om de tijd te veranderen op het horloge. Plaatsing vier is de vorige kroon situatie op de Oyster Perpetual. Zetten de kroon met de klok mee om de tijd te veranderen. De tweede hand zal eindigen in situatie 4 en zal niet opnieuw beginnen totdat je uiteindelijk de kroon te verplaatsen naar de situatie twee.

Dwing de kroon in het horloge en transformeren de klok mee om het terug naar slechts een plaats. De kroon moet worden geschroefd stevig om ervoor te zorgen dat de zaak is waterdicht.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.