Het instellen van de batterij in een Rolex

Sizing de Rolex genieten met instrument set. Herken de dimensionering van uw zaak Rolex met de bijbehorende dimensionering op de gekanaliseerde metalen sterven aan de resource set.

Verwijder observeren omstandigheden en de pakking. Gebruik de stalen matrijs in de gleuven aan de achterkant van het observeren zaak. Flip de dobbelsteen om zich te ontdoen van het scenario. Peel rubberen pakking van de horloge en apart gezet voor alternatieve later.

Neem de batterij uit de buurt. De batterij van mijn beneden worden gehouden door schroeven, gebruik dan een beetje schroevendraaier van de gevestigde passie.

Vervang de batterij. Gebruik de oude batterij ontwerp bedrag om een ​​nieuwe batterij te verwerven. Verwissel de nieuwe slagman precies dezelfde manier de huidige batterij werd blootgelegd. Wees positief om te wisselen de schroeven als de batterij wordt bevestigd met schroeven.

Plaatsvervanger pakking. Plaats de pakking samen de rand van het blik op de situatie.

Zet de blik op scenario. Sluit de situatie op het weer van de kijken. Overeenkomen daarna de gegroefde matrijs aan de buitenzijde van het scenario door twisten van de matrijs.

Wees er zeker van te genieten is weer terug in de volledig functionerende krijgen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.