Het instellen van de Band van een Replica Rolex Submariner

Bestudeer de achterkant links het dichtst bij de gesp van het kijken. Als de backlinks die het dichtst bij de gesp uit schroeven, doorgaan naar de schroef meestal gebaseerd band deel. Als ze zijn eenvoudig gaten met een kleine pin in van hen, ga dan naar stap twee.

Locatie het horloge tegenkomt neer op de zachte doek, het verminderen krassen op het observeren.

Zoek de kleinere pijlen gegraveerd op de binnen van de horlogeband. Dit toont de juiste manier om de pennen stuwkracht uit de band. Spot de drijvende instrument in de opening omgekeerde van de pijl en duw de pin in de puntige cursus.

Herhaal fase drie voor andere hyperlinks die moeten worden verwijderd te hebben. Als extra dan twee moeten worden gehaald, krijgen inkomende links van gelijke zijden van de band om de band zelfs te handhaven.

Bevestig de resterende terug links naar de gesp door het omkeren van de eerder proces. Rijd de hyperlink weer in de band in de route tegenovergestelde van hoe het werd verwijderd (van de pijl). Dit zal de pin behouden intact.

Locatie het observeren gebied van gezicht naar beneden op de tender stof, om te voorkomen krassen op het horloge.

Zoek de one-way links dicht bij de gesp die de koppeling schroeven bevatten. Deze worden waargenomen op de zijkanten van de unidirectionele verbindingen.

Draai deze one-way links met de kleine schroevendraaier. Sommige horloges hebben betrekking op een schroef te worden genomen, andere mensen te betrekken twee. Trek de schroef en elke andere buis bevestigd uit de link.

Herhaal stap 3 om zich te ontdoen van alle gewenste koppelingen, afwisselend tussen zijden van de band indien nodig.

Opnieuw deelnemen aan de band door het verenigen van de resterende one-way links in de band met de gesp, en het vervangen van de benodigde schroeven.

Category: luxe horloges

Comments are closed.