Het historische verleden van Rolex horloges & ndash Het Begin van een ding goed

Wanneer iemand hoort de term geladen, wat foto’s lijken te intellect? Heb foto’s van grote objecten, extravagante auto’s, en zakken compleet van milieuvriendelijke inkomsten beginnen te dansen in je hoofd? Wat komt om gedachten? Hoe zit het chique sieraden en horloges van Rolex? Hoe een flink aantal films zijn geproduceerd waar zij aantoont dat een mens opknoping welvarend, en de eerste uitgifte het individu doet met hun nieuw gevonden geluk is het verkrijgen van een Rolex te observeren? Rolex-horloges worden beschouwd als te zijn te midden van de mooiste horloges in de wereld, en de mensen die inkomen hebben zullen investeren in Rolexes om de reden dat ze een positie symbool van rijkdom en elektrische energie. Ooit een raadsel hoe dit bedrijf begonnen? In dit artikel is extra informatie over de staat van Rolex horloges Wilsdorf en Davis:. Hans Wilsdorf en Alfred Davis, die was zijn broer-in-wetgeving, ervaren de twee jongens een bedrijf in Londen. Het jaar was 1905, en op dit moment Wilsdorf en Davis maakte de interne werking van horloges die ze naar Zwitserland geïmporteerd. De twee jongens waren het creëren van de ingewanden van horloges voor andere mannen en vrouwen, en die horlogemakers belandde via credit rating voor de ongelooflijke de klus te klaren van Wilsdorf en Davis Rolex:. 3 decennia later, in 1908 , Wilsdorf ging naar een kantoor in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland en het handelsmerk geregistreerd Rolex, maar de precieze titel Rolex werd geen gebruik gemaakt van nog eens zeven decennia gemaakt. Er is geen precieze document van precies hoe de titel Rolex werd opgericht, en er zijn heel wat middelen die beweren dat de naam Rolex was gewoon een persoon die de broers kwamen met gezamenlijk geweest. Het gerucht gaat dat Wilsdorf nodig de naam van de horloges aan een ding dat geluid superieur in elke taal. zou

In 1919 zijn, aangezien het uitbreken van Planet War I, had er een ton van grote belastingen geweest zetten op de twee het importeren en exporteren van items uit Engeland. Deze dramatische verhoging in prijs lood Wildsdorf en Davis hun uurwerken vaardigheden verwerven uit Engeland naar Genève, Zwitserland. De Rolex View Company werd opgericht in Zwitserland. 20 vijf een lange tijd daarna, in 1944, toen Hans Wilsdorf werd een weduwnaar, de Hans Wildorf Foundation werd geproduceerd en zijn aandelen van de onderneming toevertrouwd aan deze basis. De functie van de Wildorf Basis is positief te maken dat een zeer groot deel van de inkomsten genereert Rolex gaat naar een goed doel, en het bedrijf is particulier eigendom en inventaris aandelen niet beschikbaar zijn om te worden verhandeld of gekocht. We hebben allemaal weet Rolex is geïdentificeerd voor een klein beetje of zijn superieure kosten – hier zijn enkele van de extra dure Rolex’s:

 • 1942 Rolex Chronograph $ 1 + miljoen
 • Eric Claptons 1971 Rolex Daytona – $ 500K +
 • Rolex GMT 116769TBR $ 475K +
 • James Bond 1973 Rolex 5513 $ 450K +
 • Dr Rajendra Prasads Gold Rolex Oyster $ 425K +
 • Rolex Platinum Pearlmaster 18956 $ 275K +
 • Paul Newman Ferrari Roze Rolex Daytona 6565 $ 50K +
 • Steve McQueen 1967 Rolex Submariner $ 225K +
 • Paul Newman Rolex Daytona $ 100K +
 • Rolex Submariner voor Cartier $ 100K +

  Rolex is het maken van horloges voor een behoorlijk lange tijd, en de naam Rolex staat synoniem voor superieure kwaliteit, aanzienlijke klasse, en welvaart. Iemand die behoefte heeft aan een constateren dat zal grote tijd te handhaven en in het verleden een leven, dan is Rolex is de enige uitzicht voor u.

  Category: sporthorloges

 • Comments are closed.