Het grote verschil tussen een Rolex en een Knockoff

Ken de geschiedenis van het observeren. Wanneer een Rolex wordt aangeboden, een gevestigde papieren is opgenomen om garantie feiten, interieur specs en een bewijs van investeren inch Als een Rolex uitzicht is een zeer prijzig stuk, het is schaars dat de horloges zijn gescheiden van hun papieren, en een mening te geven zonder papieren is aanzienlijk moeilijker te valideren.

begrijpen van de bepaalde mogelijkheden om te zoeken naar in elk individueel Rolex ontwerp kan vergewissen steunen als een blik op is doen alsof.

Alle p Rolex 2 armen zullen kruisen in kleine, vegen acties – normaal zien te rollen. Als een Rolex tweedehands teken na een 2e, het is een nep.

Het drukken op de wijzerplaat moet knapperig te zijn -. niet dubbel afgedrukt of anders vlekkerig

Het uitzicht moet echt op geen enkele manier een scherm terug die een goede illustratie van de binnenkant onderdelen, zoals geen moderne Rolex is geproduceerd met een bijzonder.

De Rolex moet ook hebben originele serienummer hoeveelheden, hetzij onder de band of van het scenario. Deze kunnen worden bevestigd op uw buurt Rolex leverancier.

De dimensionering van het kijken is ook van cruciaal belang. Wanneer een Rolex wordt gemaakt, wordt het gemaakt ongelooflijk beperkte specs. Rolex is niet in staat om afwijkingen in maatvoering of middelen in Rolex horloges, dus zelfs een kleinere afwijking van de gebruikelijke maatvoering betekent een doen alsof. Een fantastische bron over de juiste proporties voor een Rolex in acht te komen is de Rolex Forums, die is geïntegreerd in het Middel deel eronder.

Rekening houden met de bron en de kosten van de Rolex. Een nep Rolex zal over het algemeen aanzienlijk worden geprijsd onder de typische markt voordeel, het ondersteunen van de blik op bieden een stuk sneller. Test op het web voor vroegere inkomen van zeer vergelijkbaar horloges, naar te kijken als de waarde aanzienlijk wordt verminderd. Het controleren van het aanbod is meestal niet een keuze, maar het realiseren van wie je koopt van is de beste manier om uit de buurt van het krijgen van een valse blijven.

Toen eenvoudig observatie veel vervalsingen kunnen melden, kunnen sommige fakes moeilijk te herkennen zijn. Indien mogelijk, informeer een specialist. Zo niet, kijk naar sommige van de items van de professionals kijken. Een nieuwe Rolex heeft normaal gesproken een holografische sticker op de weer met de blik op referentiebedrag. Als u het verwerven van een Submariner, Sea-Dweller of Daytona, de schroef-down kroon zal een kleine rubberen afdichting aan de basis bevatten. Als je de middelen, kan het weer terug van het horloge worden afgenomen en vergeleken met een foto van het binnenwerk in een werkelijke Rolex.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.