Het grote verschil Onder de Rolex Oyster & de Submariner

De aanvankelijk veranderen tussen de Rolex Oyster en de Oyster Perpetual Submariner is het jaar dat ze zijn eerste vrijgegeven. De Oyster werd in 1926 geïntroduceerd als ‘s werelds eerste waterdichte en stof-bewijs polshorloge. In 1931, de Oyster Perpetual gewezen op een rotor, een self-kronkelende systeem dat is de oorsprong van de hedendaagse automatische horloges, en om deze reden de naam, Oyster Perpetual. De Oyster Perpetual Submariner werd gelanceerd bijna 30 lang daarna in 1953 en werd de 1e horloge bevestigd waterdicht tot een diepte van 330 meter.

De Oyster Perpetual en de Oyster Perpetual Submariner beide een Oyster armband, die is te herkennen aan de brede, gepolijste centrum banden tussen smaller, geborsteld afgewerkt hyperlinks. Niettemin, het grote verschil is dat de Oyster Perpetual heeft een Oyster sluiting en de Oyster Perpetual Submariner heeft een gepatenteerd GlideLock gesp. De GlideLock sluiting kunt u de armband in stappen tot ongeveer 0,8 centimeter te verhogen. Het doel van deze vorm van sluiting is om duikers in staat stellen om een ​​veilige en knusse hebben in goede vorm over duiken voldoet.

Niet zoals de Oyster Perpetual horloges die nu worden gebouwd om water-proof tot 330 tenen zijn, worden de Oyster Perpetual Submariner horloges ontworpen om excessieve omstandigheden verzetten tegen dit soort als het weerstaan ​​van de stam bij een diepte van een, 000 meter. Deze wordt geproduceerd haalbaar door zijn Triplock kronkelende kroon, een gepatenteerd kenmerk dat schroeven op het scenario. Rolex beschrijft de kroon als afsluiting, ‘zo stevig en als doorgeefluik van een onderzeeër.’ Bovendien is de Oyster Perpetual Submariner heeft een ring met cijfers en diploma-uitreikingen, die duikers voorzien van een nauwkeurige indicator van de duiktijd, met een Cerachrom disc. Deze harde, keramische materialen zal de check out een stuk minder gevoelig voor de verslechterende resultaten van daglicht, gechloreerd drinkwater en krassen.

Op het moment van publicatie, Rolex heeft tien verschillende Oyster Perpetual producten en 6 Oyster Perpetual Submariner ontwerpen. De Oyster Perpetual producten variëren in afmetingen, stof, bezel design en stijl en kies. Metingen voor de Oyster Perpetual zijn ofwel 26, 31 of 34 mm zijn gemaakt van staal of staal en wit goud hebben een koepel of geribbelde rand en hebben een zilver-, zwart-, blauw-of roze-gekleurde wijzerplaat die eventueel kan worden vastgesteld met diamanten of een datum functie. Aan de andere kant, de Oyster Perpetual Submariner zijn alle veertig mm in de meting zijn vervaardigd van staal, staal en geel goud, geel goud of wit goud hebben allemaal een draaibare, zwarte Cerachrom schijf en hebben een zwarte-, eco-friendly-of blauw -gekleurde wijzerplaat.

Category: luxe horloges

Comments are closed.