Het erfgoed van Pulsar Horloges

De te beginnen met Pulsar horloges werden gemaakt in 1972 door de Hamilton Bekijk Business. Het kenmerkte een huis-age design denken in antwoord op ‘s werelds fascinatie voor ruimte en ruimte vakantie bevorderd door de Apollo maan missies. De naam Pulsar verwijst naar de resten van een ster vlak na het explodeert in huis.

In 1979, Seiko verworven Pulsar horloges en lanceerde wat groeide uit tot erkend als de eerste volledige lijn van alle-quartz horloges geproduceerd voor zowel jongens en dames geworden. Verdeling van de Pulsar begon uit te breiden, en door de jaren tachtig ze in Europese markten zoals Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Nederland op de markt zijn.

In de jaren tachtig, Pulsar begon de integratie van de heetste technologieën in haar observeren verdienende procedures, die hielp het spitten een veel grotere markt in de check out huidige markt. Het beoogde ook de vrouwen markt met lijnen van de moderne bedrijvigheid en toga horloges die een beroep vooral om dat deel van de industrie.

In de jaren negentig, Pulsar nog maar eens uitgebreid haar product lijn door de integratie van nieuwe titanium, diamant, sportactiviteiten en zakhorloges. Het begon ook om nieuwe functies van dit soort als geïntegreerde schakeling technologische know-how en een stap-beweging volgende hand, wat zou wijzen op de drager te bevatten wanneer de batterij nodig opladen.

Vanaf 2009 Pulsar overgaat tot uitgebreide sporen van mannen en vrouwen horloges functioneren. Een populaire mannen product is de Quartz Chronograph Alarm controleren, welke opties 3 sub-wijzerplaten en lichtgevende armen. Een zeer goed beschouwd vrouwen te observeren is de mama van Pearl Swarovski, die is opgebouwd uit 3 randen dat kan worden geschakeld naar verschillende looks te geven.

Category: mannen horloges

Comments are closed.