Hertogin van Cambridge horloges Nicola Adams nemen vrouwen van alle leeftijden en boksen goud, maken achtergrond

De hertogin van Cambridge was een van de talloze nummers zien van 9 augustus 2012 bij Team GB bokser Nicola Adams nam Olympisch goud en maakte olympisch record. 2012 was de eerste keer vrouwen boksen was een activiteit geweest in de Game titels en Adams ontving de sport eerst op elk moment gouden medaille op het gejuich van haar thuispubliek.

Veel meer Images Bekijk alle zes beelden

In overeenstemming met â € œDe Spiegel, â € de hertogin van Cambridge ervaren eerste rij aan het boksen beweging en was zichtbaar enthousiast over juichen Nicola Adams op. De Leeds vlieggewicht bokser veroveren een paar keer Chinese hele wereld winnaar Ren Cancan 1607. Ze aangenomen met een lucht-punch en grote grijns:

â € œI’m gewoon zo blij en verward met vreugde juiste now. € Met de hertogin van Cambridge waren Prinses Anne en Tim Laurence, samen met vice-Key minister Nick Clegg en Key Minister Cameron. Prinses Anne is ook een fervent voorstander van de Olympische Spelen, die duidelijk maakt bijna elke werkdag. In slechts een uur, Charlotte Dujardin ervaren ontving de dressuur goud en Laura Bechtolsheimer nam brons, verdienen deze extra glorieuze dag voor Crew GB. Voormalig zilveren medaillewinnaar Amir Khan vatte Nicola Adams ‘prestatie kort na de wedstrijd :

â € œHet is een eerste gouden medaille voor vrouwen boksen en een eerste gouden medaille voor Groot-Brittannië. Ze heeft een heel glimmende potentieel in ingang van her.â €

Voorafgaand write-up

  • Hertogin van Cambridge gaat zeilen voor de Olympische Spelen

    Future write-up

  • Hertogin van Cambridge horloges hockey en synchroonzwemmen < / ul>

    bronnen: The Mirror Elke dag Mail Olympische website Haal Britse Koninklijke Familie nieuws door abonneren op deze kolom of gebruik de RSS-feed . Linda Gentile is de Britse koninklijke familie Examinator en je kunt ook voldoen aan op Twitter en Facebook . En, voor nog meer Britse dagelijks leven en de maatschappij, controleren out Britse Daily life column Linda’s .

    Category: sporthorloges

  • Comments are closed.