Hardy GPS producten: zes Fantastic GPS-horloges You Have To Check Out

Draagbare GPS-producten worden voortdurend een superieur begrip wanneer je bezig zijn in de buitenlucht dingen te doen of moet hebben om zo geconcentreerd als waarschijnlijk op de taak die u bijwonen. Vrachtwagenchauffeurs, piloten, wandelaars, fietsers – al deze mensen en nog veel meer zullen profiteren van dit moment klaar zijn om snel blik neer op uw GPS-enabled producten zonder de noodzaak om voor World Wide Web toegang Dus wat. stijlen van de satellietvolgapparatuur horloges zal het werk het meest effectief is voor uw wensen doen? Hier is een snelle reeks van de betere op de markt:

Garmin D2 Let

De Garmin D2 is een single van individuen GPS-toestellen speciaal voor piloten. U kunt de interface aan te passen om waypoints samen uw vlucht systeem gezet en kan zelfs worden ingesteld om een ​​ETA afhankelijk van de snelheid je toeren te produceren. Het observeren zelf komt met een gewone kompas zo goed als een barometer en hoogtemeter op te starten -. Genereren van het een single van de verbeterde GPS-trackers die er zijn voor piloten

Suunto Ambit2

Suunto Ambit2 is niet alleen een gekwalificeerde lijn van GPS-gadgets, maar is ook sterk genoeg om uit te voeren met diverse sport-georiënteerde applicaties die er zijn. Het kan bijhouden van praktische stats te behouden voor verschillende sportieve activiteiten, zoals cadans te fietsen en interval snelheden om te zwemmen. Het biedt ook een heleboel waardevolle informatie voor wandelaars als perfect, van routes en coördineert om aa paar-dimensionale kompas en een kenmerk dat routinematig zal tutorial weer terug naar uw begin kwestie.

GolfBuddy WT3 GPS View

Nu is dit de golfer GPS kijken naar keuze. Het komt met all-around 36,000 golfen klassen in zijn geheugen voorgeïnstalleerd – een verbijsterend aantal die het mogelijk maakt om nauwkeurig te lokaliseren precies waar je bent op een bepaalde golf programma. U kunt dan het verwerven van een top rated-down view van uw plaats, die wonderen doet voor het toestaan ​​van een golfer ontvang direct een gevoel voor de gevaren zo goed als de locale van de gaten op een studie cursus.

Nike SportWatch + GPS

De Nike SportWatch + is gemaakt voor de loper, met zijn GPS-gadgets toelaat u weet waar u ook bent zo mooi als het leveren van een groot aantal andere nuttige statistieken voor het joggen. Deze bevatten trackers om uw tempo te evalueren, timers aan uw functionaliteit peilen, stappentellers het testen van de afgelegde afstand, interval toepassingen om snel noteren je schoot en zelfs een calorimeter dat de energie die je

Adidas miCoach hebt verbrand. Schat Goed Gebruik

Adidas miCoach goede run heeft alle attributen vroeger geschetst voor Nike SportWatch +, maar de vorige heeft een rand rond de laatste: audio coaching en Bluetooth-functie. De miCoach is eigenlijk een gadget dat is niet alleen voor GPS-navigatie en stat-tracking maar ook als mediaspeler van soorten. Het zal in staat zijn om deel te nemen in audio hoewel het nemen van foto’s uit verbale coaching suggesties als u zich concentreren op uw training. Deze functies zijn ook de reden waarom de miCoach zal prijskaartje een vergelijking met de andere apparatuur op deze checklist.

GPS cel cellphone Bekijk

Niet alle van de best-pols gedragen GPS tracking gadgets uit daar. De G170-N1 is een werkbare GPS uitzicht telefoon die zal aanwijzen uw coördinaten als een aparte cel cellphone stuurt een sms naar het – waardoor u en uw geliefde soorten om uw juiste coördinaten te wijzen op de kosteloze toewijzing bedrijven als Google Maps. Ideaal van alles, kunt u maximaal winkelen 3 nummers en noem ze in de situatie je jezelf vinden in de problemen. Deze horloges Houd intellect en u kunt verwachten te worden uitgerust om fantastische GPS-apparatuur en stat trackers verkrijgen dat zal u toelaten uw functionaliteit uit tot last te worden of het breken van je concentratie!

Category: sporthorloges

Comments are closed.