Handleiding voor Horloges voor volwassen mannen met kleine polsen

Evalueer uw pols om te helpen komen over een horloge dat je wil gezond. Gebruik een delicate meetlint om te meten over uw pols bij de pols bot. Of wikkel een touwtje rond je pols, slash aan de gemeten lengte en evalueren met een liniaal. De gewone pols dimensionering voor oudere mensen is seven.seventeen centimeter, en pols sizing vaak verschilt met top. Bijvoorbeeld, de gewone pols meting voor volwassen mannen die 5 feet 8 centimeter lang is zeven centimeter, terwijl al die staande 6 ft vier centimeter lang hebben een normale pols dimensionering van seven.62 centimeter.

De horlogeband wordt gemeten vanaf de gesp tot het verleden gat in de band of van sluiting gedeeltelijk sluiting gedeelte op een armband weergavetype. Bij het krijgen van een armband type, uw meting is uw pols sizing als een duim. Als je een dun of bescheiden pols, zult u waarschijnlijk beslissen een mannen gemeenschappelijke visie armband grootte in meting bescheiden, het meten van zes tot zeven centimeter, of meting normaal, het meten van 7-8 centimeter. Om de juiste gezond met een stalen armband te krijgen, vragen een horlogemaker om zich te ontdoen van 1 of extra terug links. Het is echt ook mogelijk op te ruimen een vijftig procent link.

Het is echt waardevol om te weten de algemene tips gezien situatie metingen te kiezen uit een model dat overeenkomt met uw bescheiden pols. Rekening houden met het winkelen voor een midsize genieten, die kleiner is dan het uitchecken een gewone mannen en groter formaat dan een gewone horloge van de vrouwen. Midsize horloges evalueren ongeveer 34 millimeter tot 36 millimeter. Heren regelmatige horloges lopen tussen 37 millimeter en 39 millimeter.
 Voor dimensionering vergelijking, een kwart van de VS acties 24,26 millimeter in diameter en een 50 procent dollar stappen thirty.sixty een millimeter in diameter. Regel nooit uit het uitvoeren van uw grootvader hand-me-down of bladeren op een vintage houden. Meer volwassen soorten zijn niet alleen modieus en gemeenschappelijke, veel attribuut compacter voorwaarden met uitgeklede stijlen die waarschijnlijk niet zullen overweldigen een kleine pols.

Bekijken van de dimensie van de acht in verhouding tot uw pols kan al het verschil maken. Uitchecken op een observeren om te zien, ongeacht of de grootte past bij uw pols en hand. Als je niet kan testen op, dit soort als bij het winkelen voor op het net, glimp voor de specs op de meting van het genieten van omstandigheden vast te stellen. Gebruik een liniaal om een ​​duplicaat van de omstandigheid trekken. Knip de vorm en zet het allemaal-om je pols om de meting te evalueren.

Category: Horloges

Comments are closed.