Hamilton Girls Horloges Assessments: Classic, Gold, Diamond, Computerized

Hamilton Vrouwen

Toch Hamilton vervaardigen eigentijdse vrouwelijke collecties (deze als Lady Hamilton), is het klassieke vrouwen horloges die normaal krijgt de kijker. Het motief ligt, verrassend, niet in de bewegingen, hoewel klassieke Hamilton mechanismen hebben een speciale prijs van hun individuele, maar in de elementen het bedrijf toegepast op de klus te klaren met veel meer speciaal belangrijkste metalen en diamanten. Dit zijn in feite sieraden stukken, gesmeed uit goud, ingelegd met stenen, en bedoeld in overeenstemming met de mode voorkeuren van de jaren ’60, ’50, en eerder een lange tijd. Wat Hamilton aanbieding dames bocht nu aanzienlijk in casual en uurwerken route:. roestvrije metalen in plaats van goud, chronograaf complicaties in de plaats van diamanten, en slechts af en toe een moeder-van-parel wijzerplaat te herinneren aan eerdere chique Belangrijk is dat deze verschuiving weerspiegelt niet alleen de veranderingen die hebben plaats in de horloge-industrie, maar ook mensen op een grotere schaal politiek en feminisme aangemoedigd transformatie die hebben geleid, voor gelegenheid, aan de versterking van unisex gecentreerd layouts.

Vrouw Hamilton p Dit is een stijl lijn van horloges in die omstandigheden en wijzerplaten stijl en ontwerp te kiezen prioriteit over alle andere zaken. Het is echt een klein uurwerk met een zwart of-moeder-van-parel witte gezicht waarop Arabische cijfers en indexen ontvouwen rustig toch assertief. De roestvrij stalen band, waarschijnlijk alleen een beetje ver te stabiel (een aspect sommige consumenten zal erkennen), meer accentueert het algemeen zelfvertrouwen van deze fundamentele tonneau uitzicht. Slechts een zou geschokt dat Hamilton . kan zoiets het is, toch gelijk, vooral een ontspannen en ampsports merk, maar hier vermeld het bedrijf trekt uit zijn klassieke maat maken:. Everest, Ardmore, Sq, en andere collecties

Girls Classic

Deze soorten klassieke collecties als Benton, Dodson en Sq. werd nieuw leven ingeblazen in de jaren tachtig, en vormen nu het Timeless kantoor. Deze horloges bestaan ​​even in echte klassieker variaties, en hedendaagse, geheel nieuwe recreaties. In termen van structuur, rechthoekige vorm domineert, ook al lugs en handen in stijlen uncharacteristic van kaki of zelfs Jazzmaster horloges blijken te zijn de norm. De secondewijzer beweegt naar beneden in een gecommitteerde uurs weergave op 6:00.

Category: Horloges

Comments are closed.