Hamilton Computerized, Quartz horloges Complete Guide-Evalueren

Hamilton Horloges

Na een puur Amerikaanse horloge-model, Hamilton een samenwerkingsverband van alle door de 20 e eeuw met bedrijven uit Japan en Zwitserland de twee markt elektrische energie-eigenschappen en nu vormt een aspect van de Zwitserse bediend Swatch Team. Onafhankelijk van buitenlandse invloeden, Hamilton verklaarde dat ze zullen blijven op de Amerikaanse patriottische geest betekenen Hamilton’s uitgebreide en verfijnde achtergrond kan worden opgespoord door hun oplossingen:. Uit zak klokken, mechanische uurwerken, marine chronometers, de pols van de aanvankelijk elektrische blik op (de voorloper van Bulova Accutron), en later op geautomatiseerde en quartz horloges. Verzamelaars en liefhebbers prijs vooral de voor modellen, maar up-to-date patronen en kalibers voornemen om charme aan een enorme kijkers van allebei van die mode en werking geletterde consumenten. Hamilton verstrekt horloges tot de Amerikaanse militaire diensten (samenvoegen Tiffany & Co, die later gericht op sieraden, hoewel aanbiedingen horloges als goed), het nastreven van een uitgebreide traditie van vergelijkbare bedrijven (Swiss Military Victorinox / Wenger) het geven van de strijdkrachten met precisie-instrumenten.

Ontwerp < / h2>

Hamilton categoriseren hun horloges volgens twee belangrijkste richtingen. Een enkele, de titel American Common, presenteert een verscheidenheid van de trend, organisatie / ambtenaar, en af ​​en toe terloops gemaakt onderdelen die het meest typisch geen problemen zullen worden opgenomen of beschikt bovendien enkele uren, minuten en seconden beweging. Het concentraat Deze horloges zijn het Jazzmaster, Ventura, of Vrouw Hamilton blijft op het verdienen van de wijzerplaat en de situaties visueel aangenaam. Zowel zak en vintage timers ook gedijen in deze sectie. Het handelsmerk Khaki lijn geeft een atletiek en gewapende servicegerichte keuze. Kaki uurwerken, hoewel behoud van visuele integriteit van het merk, profiteren problemen en exploitatie eerder vermeld al het andere. Hard op zoek horloges, ze routinematig integreren chronografen en dual time nutsvoorzieningen, en huur roestvrije metalen en titanium om de mechanismen te verdedigen tegen stoten en temperatuur. De Luchtvaart, Marine en Industrie onderverdelingen elke prijs op zijn minst een bepaalde radicaal zoek check out:. Navy Belowzero en gebied King Quartz zijn grote illustraties

Movements / Functies

Hamilton ontwierp de allereerste elektrisch aangedreven horloge een paar jaren voorafgaand aan Bulova kwam met de Accutron in 1960. Dit zorgt voor fundamenteel de organisatie de flexibiliteit en de juiste om iets wat ze willen doen: horloge is afhankelijk van een ervaren engineering, en door het nemen van de uitzonderlijke mogelijkheid en de kans om te innoveren, hebben Hamilton hun naam geschreven in de boeken Deze. dagen het assortiment bevat kwarts en automatische analoge horloges die ze niet verlegen afwezig systeem onthullende skelet en open-moeizame versies verlengd beschouwd als het voorrecht van de Zwitsers. Meest Kaki timers omsluiten geautomatiseerde mechanische kalibers door het aanvaarden van onbeduidende onnauwkeurigheden inherent mechanische horloges, Hamilton veilige lange zin betrouwbaarheid (geen afhankelijkheid van batterijen). Classic versies, speciaal soorten zak, zijn met de hand-wond. Uitstekende voorwerpen kunt nemen typ hoewel de slanker en veel meer mode bewust onderdelen (verschillende Meisjes versies) gewoonlijk uitgevoerd op kwarts.

Complicaties / Resources

Anders dan dag en nacht, Hamilton horloges functie chronograaf (zoals fly-weer) en GMT moeilijkheden. Componenten gebruikt bestaan ​​uit roestvast staal, bladgoud, en titanium voor de situaties, leer en rubber voor de banden, en saffier kristal voor de wijzerplaten.

collectie

Comments are closed.