H2o Resistant Vs. Waterdichte horloges

‘Waterdicht’ horloges begon te schijnen in het midden van de jaren twintig met de versterking van de Rolex Oyster genieten, die werd geproduceerd met zeehonden om water uit het scenario te houden, volgens Watches.co.united koninkrijk.

horloges geproduceerd tot ongeveer 1970 werden geïdentificeerd als ‘waterbestendig’, maar de invoering van ISO (Worldwide Group for Standardization) 2281 verbeterde de identificatie op ‘waterbestendig’ als een extra exacte termijn.

Een h2o-resistente uitzicht stoot water, maar is niet waterdicht. Geen uurwerk is absoluut ongevoelig voor drinkwater.

De tijdsperiode waterbestendig wordt door horlogemakers en verkopers nog resterende waterbestendig slechts tot een bepaalde hoeveelheid geld drinkwater publiciteit.

Een blik gewaardeerd op 30 meter, bijvoorbeeld, gewoon suggereert de check-out heeft zeehonden die het mogelijk maken het zicht te worden gedragen, hoewel het wassen van een auto, het krijgen van een kleine douche of weerstaan ​​huid transpiratie. Totale onderdompeling in het drinkwater zal waarschijnlijk vernietigen.

Sommige horloges, dit soort als scuba horloges, hebben een sterkere zeehonden om superieure verduren water tot een diepte van 35 meter, maar de weerstand vermindert als de zeehonden ouder worden.

Category: sporthorloges

Comments are closed.