Groep twee Orkaan Ida Orkaan Horloges van Zuidoostelijk Louisiane naar de Florida Panhandle

Orkaan Ida vraagt ​​Hurricane Horloges over de Noord Golfstaten

Orkaan Ida geïntensiveerd in een classificatie 2 orkaan vroege zondag middag met wind in de nabijheid van honderd mijl en grotere rukwinden tot honderdtwintig mijl als het noordwesten verplaatst in het zuiden van de Golf van Mexico. & NbspIda lag een stuk minder dan 510 mijl ten zuiden zuidoosten van de monding van de rivier de Mississippi. & NbspHurricane rijden winden verlengd naar buiten tot 35 mijl uit & nbspHet centrum en tropische storm kracht winden verlengd naar buiten tot nbsp140 mijl van en naar het hart van de storm. Ida wordt voorspeld door & nbspmost ontwerpen om een ​​effect in beide zuidoostelijk Louisiana op te maken, de Mississippi en of de Gulf kust, of op de Florida Panhandle. Als gevolg van een orkaan te genieten is in effect van Grand Isle, Louisiana naar Mexico Seashore, Florida voor het risico van & nbsphurricane situaties in slechts 36 uur. Terwijl het observeren van Ida is veel duidelijker geworden, de intensiteit van Ida blijft in kwestie bij een botsing. De wateren zijn aanzienlijk koeler over de noordelijke Golf van Mexico met zeeoppervlak temperaturen (SST) in de jaren ’60 in sommige gebieden en afschuiving is voorspeld aanzienlijk meer robuust te zijn als Ida naar het noorden. Interessante h2o temperaturen en afschuiving zijn zeker enorme negatieven voor een orkaan of tropische programma, maar Ida is voorspeld om te verbeteren in een voorsprong tempo van de huidige noord noordwesten beweging van 10 mijl. Dit sneller vooruit beweging kon Ida krijgen in de noordelijke Golf van Mexico door het gezicht van afschuiving en koelere temperaturen als een minimum orkaan en of een stevige tropische storm, maar aan de andere kant, een tragere overdracht van Ida zou zeker snel verzwakken voorafgaand aan het de kust bereikt

(Temperatuur Underground)

Dus terwijl er Hurricane Horloges voorhanden is, kan deze storm ernstig worden aangetast door de afschuiving en de koelere drinkwater temperaturen alleen voorste naar tropische storm kwalen. Geen kwestie van de intensiteit, grote regen, overstromingen, en op zijn minst tropische storm kracht winden hoger dan 39 mph zijn waarschijnlijk van zuidoostelijk Louisiana naar de Florida Panhandle. Dit is een op elk moment veranderen omstandigheid en elke persoon moeten blijven een oog op de voortgang van de orkaan Ida houden als ze nadert de Golf Kustlijn Staten.

(NHC vijf Werkdag Track)

National Hurricane Center Dialogue:

satellietbeelden en RADAR Informatie VAN MEXICO EN CUBA & nbspSUGGEST DAT DE eyewall moet groeien veel minder gestructureerd zijn hele Vorige & nbspFEW Enkele uren, die eventueel kan een signaal dat IDA wordt steeds beïnvloed door & nbspONGOING zuidwestenwind VERTICALE windschering.

IDA blijft betrekken A MID / Upper-Degree & nbspTROUGH over de westerse GOLF VAN MEXICO en een aangrenzend terrein Onderdelen EN AN & nbspMID / Hoger-Bedrag RIDGE over de Japanse GOLF VAN MEXICO EN DE & nbspNORTHERN CARIBBEAN SEA

& nbspIN Daarnaast is een Solid Minimal-Bedrag RIDGE & nbspCOVERS DE noordelijke Golf van Mexico.

het dynamisch Ontwerpen Vooruitzicht & nbspHet goot en nok OOSTWAARTS Move, Letting IDA converteren Toward & nbspHet NORTH Gedurende de volgende 36 HR of zo.

hoewel de Track Hulp & nbspAGREES deze situatie … Er is een aanzienlijke ontvouwen in Beide & nbspHet Site en timing van de Types FORECAST aanlandingen OP DE N oord Gulf Coast. & nbspHet HURRICANE Mag staat zijn om een ​​heel klein Veel meer Versterk IN DE Volgende 6-12 HR.

Daarna zal IDA gaan Van meer dan COOLER zeebodem & nbspTEMPERATURES, naar een koudere luchtmassa, EN IN Krachtiger SHEAR.

Als extratropical Omschakeling behoort te Vooruitlopend op IDA Begin neiging om LANDFALL maken, is het niet zeker of de cycloon volledig zal zich te ontdoen van ITS & nbspTROPICAL Kenmerken Voordat LANDFALL.

BOVENDIEN DE MEESTE & nbspHet Intensity sorteren FORECAST IDA te beheren orkaankracht & nbspUNTIL LANDFALL op de noordelijke Golfkust.

vooral gebaseerd op DIT, DE NIEUWE & nbspINTENSITY FORECAST VOERT IDA als een afzwakking ORKAAN Via & nbspLANDFALL, DAN VOORUITZICHTEN extratropical recht volledige na LANDFALL.


Horloges en waarschuwingen naar aanleiding van de orkaan Ida