Goed Horloges voor Operating

Een functionerende horloge moet in eerste instantie en vooral zorgen voor een herinnering doel dat u kunt daarmee uw mijl of schoot gevallen voor snelheid werk melden. Countdown-timers zijn nog een andere eenvoudige eigenschap die door de meeste werkende horloges. Een goede, eenvoudige weergave moet een monitor je kunt studeren wanneer werken hebben, met knoppen die gemakkelijk toegankelijk zijn, terwijl u onderweg bent. Een fantastische blik op is ook waterbestendig, in scenario ontdekt u op uw eigen besturingssysteem in de regen, en levert een achtergrondverlichting voor gebruik in dimmer configuraties.

Een groot beheren horloge kon aspect een hartslag waarnemen, vooral als je op regelmatige basis uit te voeren anaërobe oefeningen om uw inspanningen te duwen of zijn rubriek voor een lange run en wilt verblijven in een matige cardio zone. Hart bedrag horloge horloges karakteristieke standard operating acht aspecten van dit soort als een stopwatch en rondeteller samen met een eenheid die behoudt bijhouden van uw hart-tarief in de loop van het hardlopen. Deze horloges moet echt aankomen met een borstband die je moet wel don functioneren om nauwkeurig te volgen hart-kosten. Zeer goed hart hoeveelheid observeren horloges zijn eenvoudig te gebruiken en bieden u een ontspannen riem. Sommige stijlen zijn veel geavanceerder dan sommige anderen — met de mogelijkheid om workout routines te winkelen in hun geheugen en geven u uitlezingen als gemeenschappelijke hart bedrag al door het werk, piek hart bedrag en% van hart bedrag meest. < / p>

GPS-horloges zijn veel duurder dan uw basis uitzicht, maar ze bieden meer mogelijkheden. Kunt u nauwkeurig zien uw snelheid en de lengte voorzien van een GPS te genieten. Sommige bevatten ook een hart prijscheck. Nogal wat GPS horloges staan ​​voor u om uw runs synchroniseren op je laptop, zodat je ontwikkelingstijd kunt volgen voorbij regelgeving. Een superieure GPS uitchecken is ook niet omslachtig en biedt een comfortabele, aanpasbare riem. Beschouw het op uw pols vooruit plegen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.