Get A Rolex | How To Spot A Fake Rolex!

Want To Acquire Een Rolex horloge? Ontdek hoe u Locatie Een Pretend Rolex!

Als je in de markt om een ​​Rolex horloge te krijgen, wil je weten hoe je locatie een faux Rolex . Ik heb een aantal studie afgerond en bij voorkeur met u delen wat ik besefte, zodat u kunt een opgeleide koper. Onmiddellijk nadat alle, beide even nieuwe en pre-owned Rolex horloges zijn een beleggingsbeslissing te nemen en u zult niet willen gooien uw inkomsten afwezig op een vervalsing sieraad. Zwitserse douane schat dat 40% van nagemaakte horloges lijken uit China. Dat het verblijf het scenario, u nodig heeft om onder de knie om een ​​nep Rolex te plaatsen. De Baselworld keer per jaar kijken naar de handel moment een beroep op individuen uit China waarvan de precieze taak het is om foto’s van de horloges op het display uit te kiezen prestigieuze blik op merken. Als gevolg daarvan wordt aa nep Rolex versie van een nieuwe of prototypische design vaak geïntroduceerd in de markt in afwachting van de echte, echte editie is.

Counterfeit Kijk Schattingen

Volgens schattingen door de Zwitserse Client Provider, zijn er zo’n 30 tot veertig miljoen nagemaakte horloges in omloop brengen zowat elke yr. Dat houdt je kansen te herkennen een pretenderen Rolex observeren zijn aanzienlijk. Niettemin, direct na het lezen van deze tutorial, ik hoop dat u een idee van hoe je ter plaatse een nep-Rolex check out hebben, en je zal niet komen om een ​​slachtoffer van een gewetenloze verkoper zijn. Daarnaast heb ik onderzocht wat ik veronderstel te zijn 5 van de meest effectieve betrouwbare eBay PowerSellers die gespecialiseerd zijn in Rolex horloges en apparatuur. Als u wilt onderzoeken uit winkels en veilingen deze verkopers ‘om te zien wat ze te koop hebben, kunt u mijn evaluatie en hun huidige vermeldingen te vinden (up-to-date automatisch) In dit artikel.

Begrijp naar Place een valse Rolex aan deze richtlijnen p Er zijn twee teams van nagemaakte horloges. De te beginnen met team is opgebouwd uit minimaal geprijsde imitaties die tijd vast te houden. Een goedkope namaak kijken sportactiviteiten de naam van een prestigieuze ontwerper model, maar mist de functies en stijl en design. De 2e team gaat om nagemaakte horloges gemaakt om te lijken op de authentieke designer genieten. Er zijn sommige grotere geprijsde imitatie horloges die worden geproduceerd uit grotere topkwaliteit middelen beschikken en goudkleurige stukjes en leer-based riemen. Zoals veel grote geprijsde, designer horloges, Rolex horloges zijn meestal nagemaakt en worden illegaal gekocht op het world-wide-web, op de straten, en op rommelmarkten. Deze vervalsingen zijn voornamelijk ontworpen in Aziatische landen dit soort als India, Korea, Taiwan en het vasteland van China (dat gezegd hebbende, er zijn valse Rolexes steeds gefabriceerd in de Verenigde Staten als zeer goed). De prijzen zijn overal met $ 5-1000 $ vertrouwen op de kwaliteit van de replica. De beter concluderen vervalsingen kunnen stukken vervaardigd uit stabiele karaats goud hebben (hoewel een flink aantal gouden Rolex vervalsingen te gebruiken goud galvaniseren). De nep Rolex handel moet groeien zo geavanceerd te zijn, dat het echt is eigenlijk een uitdaging om een ​​faux Rolex spotten deze tijden. Er zijn er zelfs totaal-schaduw, glanzend marketing en reclame componenten om deze vervalsingen in China gebouwd en bood aan leveranciers retail door Azië.

Plaats een nep Rolex Met deze kwaliteiten

  Een gangbaar giveaway dat een Rolex is een nep is een duidelijk geval weer terug die het mogelijk maakt voor de acht bewegingen om opgemerkt te worden. Rolex heeft vrijwel zeker niet gegenereerd een uitzicht als dit, anders dan voor een aantal zeer ongewone versies uit de jaren 1930 en een aantal zeer nieuwe Cellini Kostenmodellen.

 • authentieke Rolex-horloges bijna nooit een fabrikant gravure van een merk, lay-out of Rolex titel op de buitenkant van de achterkant van de kast. De enige uitzondering hierop is de Sea-Dweller die zegt & quotRolex Oyster Primaire Benzine Escape Valve ‘op de rug in het zwart samen met twee Rolex logo’s.
 • authentieke Rolex stijlen zijn absoluut vrij van gravures op de achterkant van de kast, dus ze zijn strak (toch, er zijn modellen een aantal dames met graveren op de achterkant van de kast).
 • Veel meer een korte tijd geleden, had enkele legitieme Rolex stijlen zijn nieuwe verlaten van de fabriek met een 3-dimensionale , Hologram-gecodeerde sticker op de achterkant van de kast met een zwevende Rolex kroon geplaatst over het horloge referentiesituatie nummer, dat nu wordt afgedrukt in zwart. De meeste valse stickers zijn een goede milieuvriendelijk schaduw of zijn echt een herhalend & quotRolex ‘patroon, niet een hologram

  How To Spot een valse Rolex Observeer:. Extra details

 • Vanaf 2007, Rolex gestopt in dienst van de hologram en nieuwe horloges zijn niet steeds vervoerd met hen. I
 • Daarnaast binnenin het kristal van een echte Rolex is een heel subtiel, bijna onzichtbare laser geëtste Crown Brand gelegen aan de zes: 00 situatie. Sommige vervalsingen hebben deze ets, maar het is meestal kleiner dan wat wordt aangetroffen op een authentieke Rolex. De dag vergroting van een Rolex is two.five momenten de typische dimensions.The dag moet opstaan ​​het hele glas bubble. Er zijn een aantal faux Rolexes dat een nog groter lettertype wiel hebben om deze look te imiteren, maar lijken aanzienlijk van dicht bij op de uitkijk, zoals de authentieke algehele look van de dag. De belettering op de wijzerplaat moet specifiek zijn . Minder dan sterk vergrotende, de stijl zou moeten onthullen ruimen randen niet ontdekt in vervalsingen.
 • Verschillende nep Rolexes zal moeten hebben standaard glas in de plaats van echte saffier kristal. Een uitstekende test van de middelen is om het drinkwater gebied druk controleren. Een besmeurde waterfilm zal trekken met elkaar op saffier vooral omdat het oppervlak glad is. De volgende hand op een authentieke Rolex vaak is gemakkelijk en voortdurende. De meeste nep Rolexes hebben bewegingen die zijn kleiner en schokkerig (terwijl dit niet altijd het geval is in betere geprijsde vervalsingen). De overtollige gewicht van een echte Rolex is relatief groot vooral als gevolg van de toegepaste componenten. Dit is niet alleen een wetenschappelijke strategie in het identificeren van een doen alsof, maar een valse Rolex zal echt het gevoel lichter vanwege de meer kosteneffectieve middelen gebruikt. Daarnaast heeft de banden op een legitieme Rolex zijn uitgebreid, terwijl nep vertonen typisch holle rug links. De seriële en case referentiehoeveelheden op een betrouwbare Rolex zijn gegraveerd met geweldige element en schoon zijn. De nummers worden gevonden onder de nokken op het aspect van het scenario. De hoeveelheden over valse Rolexes vaak lijken alsof ze gezandstraald of ruwweg geëtst in het scenario zijn geweest

  In Conclusie:.

  Als je wel de mogelijkheid om te kijken naar een reproductie Rolex toekomst om de authentieke factor, wordt u in een positie om de nep Rolex ter plaatse door op te merken de verfijnde onderscheidingen in de laserprinter op de ontmoeting, kleur variaties op de band en wijzerplaat, en andere gebreken die kunt u weten of een Rolex echt is of een duplicaat. Bovendien, de randen op een Rolex en zijn band zijn niet scherp en krassend ze schoon zijn. Nogmaals, aan de evaluatie die ik heb geschreven beschrijven 5 betrouwbare eBay PowerSellers die gespecialiseerd zijn in Rolex horloges te onderzoeken en toe te voegen -ons, zodat je nooit hoeft te doen de eBay jagen, gaat u naar mijn hub titel ‘Grootste kortingen op nieuwe en pre-owned Rolex horloges van Trusted Ebay PowerSellers.’ Content kopen!

  Category: luxe horloges

Comments are closed.