Gespecialiseerde Specificaties van Nixon Duikhorloges

duikhorloges moet bestand zijn tegen het drinken van water en doelgericht onder H2O bij een spanning hoger dan die van gewone atmosferische druk te zijn. De mannen van de eenenvijftig-30 duik check out is functioneel tot 300 meter onder de grond. Werkelijke physical vapour deposition – of PVD – is een manier van coaten van het uitzicht op het tough-uitvoering, bestand tegen corrosie en minder geneigd om mat te maken. PVD oppervlakken, gevormd door een gespecialiseerde vorm van galvaniseren know-how, zijn ook bestand tegen ultraviolette straling, produceren ze nog veel waardevoller in duik omstandigheden. De laag van de aanbetaling nodig is slechts ongeveer 0,3 micron, in overeenstemming met PVD Coatings.

Nixon 51-30 horloges hebben behuizingen vervaardigd uit verguld metaal met behulp van PVD techniek en kosten bijna $ 500. De PVD laag wordt meestal gebruikt op leiding van een nikkel of nikkel-chroom galvaniseren laag. Keramische 51-dertig mannen horloges zijn extra prijzig – bij all-around $ 2, 600 – want keramiek is een extra dure materiaal om de klus te klaren met. Zowat elke view heeft een roestvrij metalen skelet en vlinder gesp riem, een buiten draaiende keramische bezel met een countdown timer, krasvast saffier kristallen en een op maat gemaakte genummerde situatie-back met gehard mineraal glas ramen en een keramische schroef kroon op de 09:00 situatie.

Nixon duikhorloges worden uitgebaat door kwarts, die Zwitsers-gebouwde, mechanisch een paar hand-acties met een datum, automatische kronkelende, vegen seconden en vijfentwintig juwelen. zijn

De duik-check buitenband maatregelen eenenvijftig millimeter – in breedte van de resterende zijde passende kant, zoals de kroon – van vijftien mm in de diepte of dikte. Mooie dikke, diepe horloges meten dertien millimeter of veel meer, dus dit duiken genieten is zeer sterk en duurzaam. De band is gebouwd in de vorm van een stalen ‘bracelet’ en kan vrij worden gedimensioneerd voor elke drager. Riemen zijn meestal 25 mm groot. De sluiting is een stuwkracht-knop mechanisme. De chronograaf doel kan de gebruiker tijd te evalueren als een stop-view, wat gunstig kan zijn hele duiken.

meeste Nixon horloges verschijnen met een presentatie doos en een twee-kalenderjaar garanderen. De 51-30-leer-based chronograaf duik in acht zal komen met grote zichtbaarheid uur markers en grotere facet knoppen, om het veel meer verkrijgbaar en geschikt voor de sport, in de open omgevingen.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.