Geschiedenis van de Rolex Oysterdates

Bij de transformatie van de twintigste eeuw, horloges waren in wezen zakhorloges, en het aantal horloges die volwassen mannen heeft geen gebruik gemaakt waren niet betrouwbaar of nauwkeurig.

Een jeugdige Duitse horlogemaker door de naam van Hans Wilsdorf werkten voor een Zwitserse observeren maker in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Zijn gezichtsvermogen was om polshorloges die uiteindelijk niet alleen betrouwbaar, maar die werden exquise te lijken. maken

In 2005 verhuisde hij naar Londen, Engeland en samen met zijn broer-in-wetgeving een onderneming genoemd Wilsdorf en Davis openen. Ze begonnen polshorloges toepassen kleine, precieze bewegingen die Wilsdorf besteld bij zijn vroegere werkgever. Hij vervolgens samen met Hermann Aegler, een horloge maker in Bienne, om zijn horloges te importeren.

Binnen een jaar was hij internet marketing precisie horloges. Zoals het woord te verspreiden snel in de loop van Zwitserland, zijn horloges groeide uit tot een product van prachtige vraag geworden. In 1920 Wilsdorf ervaren teruggekeerd naar Bienne, Zwitserland en opende nog een ander bedrijf, Montres Rolex, SA

De titel ‘Rolex’ is gecreëerd door Wilsdorf en het was snel voor ‘uurwerken excellence.’

In 1926, Rolex creëerde een genieten met een hermetisch afgesloten scenario en het werd ‘s werelds eerste waterdichte en stofdichte observeren. Deze mijlpaal creatie werd uitgeroepen tot de Oyster bekijken.

In 1927, de Oyster werd geanalyseerd door een jongere zwemmer genaamd Mercedes Gleitze die de check-in een 10-uur zwemmen in het Engels Kanaal versleten. Bij de finish van haar zwemmen, het genieten bleek goed droog zijn binnenkant van en toch houden precisie tijd.

De Oyster ervaren bewezen zijn intentie en deze overwinning was het begin stadium dat het tempo voor de status van de blik op gevestigd. Het werd al snel erkend als een verblijf de enige genieten gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld die erkend werden atletische presteerders.

In 1931, Rolex uitgevonden en gepatenteerd een verder uitstekende aspect op de Oyster observeren, en dit was de extreem aanvankelijk zelfopwindend systeem toepassen van een eeuwigdurende rotor. Deze creatie mijlpaal was het om te beginnen met haar verscheidenheid en andere uitzicht organisaties heeft de functie in hun producten hebben.

Deze self-wikkeling systeem kenmerk is de basis voor elke geautomatiseerde observeren tegenwoordig aangeboden.

In 1950, Rolex was van plan horloges met chronometric precisie die zijn uitzonderlijk duurzaam en h2o resistent werden. Ze werden gemaakt om individuen in nieuwe professionele sportactiviteiten activiteiten van dit soort als diepzee duiken en bergbeklimmen tegemoet en ze onmiddellijk werden aspect van de erkende kasten van sportfans.

In 1953, een groep bergbeklimmers onder leiding van Sir John Hunt, Sir Edmund Hilary en Tensing Norgay klom naar de best beoordeelde van de Mount Everest. Ze werden de te beginnen met klimmers ooit naar de top te bereiken en dat was een goede overwinning voor hen. Maar het was ook een fantastische overwinning voor Rolex te wijten aan het feit na weer, de Rolex Oyster bewezen kon uitdagende fysieke beweging en lucht stam verduren en behield beste precisie tijd.

Rolex heeft uitgebreid verleden zijn marktplein van superieure uithoudingsvermogen efficiency horloges en heeft het ontwerp en design en stijl uitgebreid, zodat op dit moment zijn ze de belangrijkste identificeren in luxe horloges. Hun horloges hebben opmerkelijke luxe opties die diamanten op het confronteren en het menselijk lichaam van de te genieten en bands gebouwd van goede kwaliteit goud. omvat

Het hoofdkwartier voor Rolex is in Genève, Zwitserland. Het heeft 28 affiliate marketeers over de hele omgeving met vier, 000 horlogemakers in ongeveer honderd internationale locaties die plaatsen met elkaar deze luxe horloges. Rolex heeft hun imago van functionaliteit en status bewaard voor ongeveer honderd vele jaren en nog steeds is de meest gewaardeerde en gerespecteerde horloge op de internationale markt.

Category: luxe horloges

Comments are closed.