From Ancient H2o Klokken Electronic horloges

Klokken in het oude Gevallen

In de periodes van de prehistorie, mannen en vrouwen zijn meer bezig met het vinden van voedsel en onderdak, maar als de eonen rolde door, het begrijpen van de tijd werd cruciaal. Technieken van ‘vertellen van de tijd’ geproduceerd op verschillende momenten in kenmerkende delen van de aarde

 • Drinkwater Klok :. Slechts een van de 1e klokken in de oudheid was een h2o klok die werd geïdentificeerd in een Egyptische tombe. Het werd opnieuw gedateerd te sluiten tot 1500 BC
 • De Zonnewijzer : De zonnewijzer was een vroege creatie die gebruik maakt van de schaduw van de zon over te brengen aan de tijd. Ik heb een grappig verhaal over een zonnewijzer. Toen mijn partner had een beurs en we hebben in Engeland een jaar geweest, was ik blij klaar om een ​​zonnewijzer die alleen geschikt is voor onze tuin zou zijn aan te schaffen. Na een paar jaar, kochten we rondom de ontwikkeling van een geschikte web-site voor het uit van de wijk rotsen. Dan, de jacht op waarin de zon was op het moment, plaatsten we de wijzerplaat in de situatie en gecementeerd het daar. Toch hadden we het op het noordelijk halfrond verworven en we leefden in de Zuidelijke, dus helaas, het leest achteruit
 • The Hour Glass : Een andere vroege schepping was de zandloper . We blijven meestal gebruik van een mini-model van deze met onze ei-timers, die zijn geproduceerd om precies de juiste duur van de tijd te vertellen voor het koken en ei in zijn schelp.

  De Grieken en Romeinen : De Grieken en Romeinen ervaren hun horologists en astronomen, ook, van de vroege voorbeelden. In 250 vC, Archimedes bouwde een extra uitgebreide klok met versnellingen zelfs bevestigde de baan om van de planeten en de maan.

  Klokken in de negentiende en twintigste Honderden jaar

  Time-onderdelen geïnteresseerden echt aanzienlijk in de negentiende en twintigste honderden jaren. Tijdens de negentiende eeuw en het begin van de component van de twintigste, vele mannen in een klein zakje op de vesten, eerder gewichtig horloges. Deze horloges waren vastgeketend aan een knop om diefstal of vallen te voorkomen. Ze belandde vaak gegraveerd en gegeven als een geschenk op een exclusief evenement van dit soort als een twintig-eerste verjaardag, of wanneer de man of vrouw werd emigreren. Totdat uiteindelijk de buurt van de finish van de twintigste eeuw, de meeste huizen kende een fantastische klok tentoongesteld op de schoorsteenmantel meer dan de open haard-spot, en verkleinde degenen die dicht bij het huishouden. Meest gewenste regelmatig worden gewikkeld, terwijl de eerste elektrisch aangedreven klok in Groot-Brittannië werd geproduceerd door de Schotse klokkenmaker, Alexander Bain in 1841. Klokken was geweest, en hoe worden, meestal om ontdekt te worden in kerken, zoals in de 1 afgebeeld onder.

  Grootvader Klokken

  De oprichting van het slingeruurwerk leidde tot de eis van een zeer lange situatie. Deze hebben gediversifieerd in structuur door de jaren heen en worden ook nu goed vond. De allereerste slingeruurwerk werd rondom 1670 uitgevonden. De Staande klok hier geopenbaard is vrij aanzienlijk. Het werd ontworpen rond 1832 door James Bowes van Bradford. Bij een fase in zijn dagelijks leven, het te hebben in een huisje te zijn geweest met een minimale plafond, als de hoogste, centrale snijwerk werd gehaald en werd later veranderd door een duplicaat van wat wat verondersteld om er zijn geweest.

  Het portretteren van een Engels priorij die kan worden gezien rond de randen van de wijzerplaat is interessant als het nu is significant veel meer een wrak dan is hier getuige van.

  Klok Keys

  Zelfs de lay-out van de toetsen voor klokken en horloges is fascinerend. Afgebeeld zijn twee sleutels voor het wikkelen van klokken. In de dagen voor het elektronische tijdperk, klokken en horloges die nodig zijn om te worden geliquideerd.

 • Sommige klokken werden erkend als 7-dagen klokken en alleen essentieel te wikkelen na een week. U detecteert dat de grootvader klok de gewichten in de nabijheid van de grote van de situatie is onlangs gewikkeld, maar dichtbij het einde van de week de gewichten rond de onderkant van de behuizing en niet duidelijk.
 • Horloges en enkele andere klokken moesten worden geliquideerd elke 24 uur. Behandeling worden genomen, alsof ze overstuurde waren geweest, de lente kan worden geschaad en de tijd-stuk zou moeten worden hersteld door een klokkenmaker.

  Chinese Klokken

  De Chinezen zijn over het algemeen uitstekend bij het uitvinden van nieuwe punten geweest en de klok was 1 van deze. Vroege illustraties waren h2o klokken. < p> Ze beheerst de ingewikkelde ontwerp van mechanismen voor klokken vrij vroeg. Slechts een van de meest populaire H2O klokken werd de veertig voet grote klokkentoren gemaakt door Su Sung. Hij maakte gebruik van een H2O wiel en het mechanisme was nogal een belangrijke innovatie, niet alleen heeft het in kennis stellen van de tijd relatief goed, maar ook de opdracht van de dag, de maand en de beweging van de maan. Su klok Sung werd gedaan in 1092. Regretably, werd gestolen door Tandsteen invallers in 1126. Dat gezegd hebbende, de leidraad voor het ontwerp en de stijl bereikte Europa ongeveer tweehonderd enkele jaren later op en zijn ontwerp wordt gezien als een bijzonder van de grote mechanische prestaties van de Middeleeuwen.

  het elektronische tijdperk < / h2>

  Nu, in het elektronische tijdperk, hebben we de tijd snel toegankelijk voor ons, maar er op geen enkele manier lijkt te zijn adequaat voor te zijn en het lijkt ons regeren, relatief dan blijft een factor van fascinatie, mechanische stijl en elegantie. We hebben elektronische horloges, klokken en kunnen we gemakkelijk zien de tijd op onze desktops, mobiele telefoons, iPads en tablets hebben we wekkers om ons wakker in de vroege ochtend, maar de tijd op zichzelf lijkt zo snel verdwijnen Het doet me denken aan een lied dat we zongen op facultair een tijd geleden:. ‘Time, je verouderde zigeuner, zal je niet blijven worden, Zet uw caravan, maar voor slechts een dag … ‘

  Our Lives en tijd

  Hoe werkt tijd en de eis van het behoud te een tijdschema invloed op uw dagelijks leven? Is het regel je zowat elke minuut, of heb je ‘neem de tijd om de bloemen te ruiken’? Tijd is nog steeds niet zo belangrijk in sommige delen van de hele wereld. Er zijn plaatsen precies waar de tijd echter wordt geïnstrueerd door het zonlicht. Als we leefden in PNG, werd mijn partner het surfen en het onderzoeken van de universiteiten in de locatie. Hij kwam met de boot en bracht de nacht tijd in het huis van de gemeenschap leerkracht. Daarna de proppen komen ‘s morgens vroeg, keek hij naar zijn blik op. Het was nine.15 ben Hij beweerde, ‘Thomas, ga je niet voorstellen dat het kan tijd dat je de universiteit begonnen zijn? ‘ Thomas verscheen aan de zonne-energie en de schaduwen, en antwoordde: , ‘Inderdaad, Sir. Ik geloof het is.’

  Category: Horloges

Comments are closed.